| KEnan Doğlu [Bütün Şarkıları SözleRi] | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
al bırde burdan yak Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1022 Yaş : 37 Nerden : !!! Ne FArk Ederkİ !!! İş/Hobiler : !!! Ne FArk Ederkİ !!! Kişisel İleti : !!! Ne FArk Ederkİ !!! Yaz. : Süper Moderatör Ruh Hali : Points : 57755 Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: KEnan Doğlu [Bütün Şarkıları SözleRi] Paz Mart 08, 2009 11:42 pm | |
| Kenan Doğulu - Ağlayamam
bu yarınsız mutluluğu haklıyken haksızlığı kalabalık yalnızlığı seninleyken öğrendim ben bu sabahsız akşamları şu vefasız sırdaşlığı anlamsız savaşmayı seninleyken öğrendim ben yediremem kendime harcamam hiç nefesimi sindiremem ki haini silerim atarım kül gibi
ağlayamam susarım yaralıyım ben söyleyemem yazarım kendim ettim ben ağlayamam susarım yaralıyım ben söyleyemem yazarım kendim ettim ben
bu yarınsız mutluluğu haklıyken haksızlığı kalabalık yalnızlığı seninleyken öğrendim ben bu sabahsız akşamları şu vefasız sırdaşlığı anlamsız savaşmayı seninleyken öğrendim ben yediremem kendime harcamam hiç nefesimi sindiremem ki haini silerim atarım kül gibi
ağlayamam susarım yaralıyım ben söyleyemem yazarım kendim ettim ben ağlayamam susarım yaralıyım ben söyleyemem yazarım kendim ettim ben
ağlayamam ağlayamam ağlayamam ben söyleyemem söleyemem söleyemem ben (4) ağlayamam ağlayamam ağlayamam ben söyleyemem derdimi kimselere ben | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1022 Yaş : 37 Nerden : !!! Ne FArk Ederkİ !!! İş/Hobiler : !!! Ne FArk Ederkİ !!! Kişisel İleti : !!! Ne FArk Ederkİ !!! Yaz. : Süper Moderatör Ruh Hali : Points : 57755 Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: KEnan Doğlu [Bütün Şarkıları SözleRi] Paz Mart 08, 2009 11:42 pm | |
| Kenan Doğulu - Ağla
Özünü sevmedin hiçbir insanın Gösterişli aşklar seni bozdu Meleğim benim Kendin kaşındın Anamın ellerinden hiç öpmeden Köyümün sütünden hiç içmeden Harcadın beni kadersiz yanmışım Senden bana kalan bu hüzün bu yıkılış Beni küstüren bu yas Beni ağlatan bu yas
Ağla susma şimdi sen ağla Tutku bu hafife alınmaz Ne büyük hata yaptığını anla Ağla susma şimdi sen ağla Utanır yakınırım kendimden Bakir yüreğimi kirlettin sen
Ağla susma şimdi sen ağla Tutku bu hafife alınmaz Ne büyük hata yaptığını anla Ağla susma şimdi sen ağla
Özünü sevmedin hiçbir insanın Gösterişli aşklar seni bozdu Meleğim benim Kendin kaşındın Anamın ellerinden hiç öpmeden Köyümün sütünden hiç içmeden Harcadın beni kadersiz yanmışım Senden bana kalan bu hüzün bu yıkılış Seni küstüren bu yas Seni ağlatan bu yas
Ağla susma şimdi sen ağla Tutku bu hafife alınmaz Ne büyük hata yaptığını anla Ağla susma şimdi sen ağla Utanır yakınırım kendimden Bakir yüreğimi kirlettin sen
Ağla susma şimdi sen ağla Tutku bu hafife alınmaz Ne büyük hata yaptığını anla Ağla susma şimdi sen ağla
Ağla susma anla şimdi sen ağla | |
|
| |
| Konu: Geri: KEnan Doğlu [Bütün Şarkıları SözleRi] Paz Mart 08, 2009 11:42 pm | |
| Kenan Doğulu - 10. Yıl Marşı
Çıktık açık alınla 10 yılda her savaştan 10 yılda 15 milyon genç yarattık her yaştan Başta bütün dünyanın saydığı baş kumandan Demir ağlarla ördük Anayurdu dört baştan
Türküz Cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi Türke durmak yaraşmaz Türk önde Türk ileri x 2
Bir hızla kötülüğü, geriliği boğarız Karanlığın üstüne güneş gibi doğarız tarihten önce vardık tarihten sonra varız
Türküz... | |
|
| |
| Kenan Doğulu - Aklım Karıştı
Hangi rüzgar attı seni Niye döndün ki geri Kimseler seni sevmedi mi Umduğun gibi deli deli
Küllenip giderken acılar Kendi kendime yaşamaya Donmuş bir gözyaşı gibi Akmayan şu yaşantıma Alışıyordum, öğreniyordum Savaşıyordum, kusura bakma başarıyordum
Aklım buz gibi yanına koştu Ellerim ellerine kaçtı Bu ziyareT amacını aştı Kaderim yolundan şaştı
Yüreğim bana karşı çıktı Karışmam bu iş beni aştı Olan oldu ateşini yaktı Yine aklım çok karıştı
Hangi rüzgar attı seni Niye döndün ki geri Kimseler seni sevmedi mi Umduğun gibi deli deli Bildiğin gibi seviyorum seni | |
|
| |
| Konu: Geri: KEnan Doğlu [Bütün Şarkıları SözleRi] Paz Mart 08, 2009 11:43 pm | |
| Kenan Doğulu - Ara Beni Lütfen
belki haberin yok herşeyi duydum belki yüzün yok perişan oldun belki de şarjın bitti ya da biz bittik ara beni lütfen sesini duymalıyım masal anlatsanda hikayen ödülleri toparlasada seni çok sevmiş olsamda unut beni lütfen sana çok kızmış olsamda ara beni lütfen umduğum dağlara karlar mı yağdı içinde bu kadar öfke mi vardı ben demiştim demeyi ezberledim gitmeyi insan sevdiğine böyle yapar mı bil ki sebebim çok beni kaybettin artık duvarlarım cebimde değil seni çok sevmiş olsamda unut beni lütfen sana çok kızmış olsamda ara beni lütfen umduğum dağlara karlar mı yağdı içinde bu kadar öfke mi vardı ben demiştim demeyi ezberledim gitmeyi insan sevdiğine böyle yapar mı
umduğum dağlara karlar mı yağdı içinde bu kadar öfke mi vardı ben demiştim demeyi ezberledim gitmeyi insan sevdiğine böyle yapar mı
umduğum dağlara karlar mı yağdı içinde bu kadar öfke mi vardı ben demiştim demeyi ezberledim gitmeyi insan sevdiğine böyle yapar mı | |
|
| |
| Konu: Geri: KEnan Doğlu [Bütün Şarkıları SözleRi] Paz Mart 08, 2009 11:43 pm | |
| Kenan Doğulu - Ask Kokusu
Aşk tanrısıyla dans ettim dün
Yeni bir can buldum kendi derdime Suç ortağı oldu serseri kalbime
Bendeki bu değişim Hoşuma gitti tadı da güzel Dünyama girişin Hoşuma gitti şekli de güzel
Sen benim başıma gelen en güzel şey
Aşk kokusu var Havada aşk kokusu var İçimde dört nala Kalplerin koşusu var
Fazla bir şey istemem Sevgilim yanımda uyusun Birazda ruhum doysun
Aşk kokusu var Havada aşk kokusu var İçimde dört nala Kalplerin koşusu var
Fazla bir şey istemem Sevgilim yanımda uyansın Birazda ruhum doysun
Ne yarın umurumda ne de dün Hadi gün bu gün Elimizde kalan bi tek aşk Geçici bu ün | |
|
| |
| Kenan Doğulu - Aşk Oyunu
ıslak sokağın kucağında bir ben ve çaresiz bir ben daha tuzlu saçlarım değiyor dudaklarıma aynı sen o tatlı ten
sanki umrunda belkide onunla sevişiyor çılgınca yine de kalbim hep onunla sen benim masum biricik meleğim
aşk oyunu buna derler güzelim seçmelisin birini bir şöyle bir böyle derken kaçırıp harcarsın sevgileri
yeni aşk caydırır çoğu zaman aldatır gelen gideni aratır aşk oyunu buna derler güzelim aklını başından alır... | |
|
| |
| Kenan Doğulu - Aşk Tanrısı
sen benim başıma gelen en güzel şeysin bu güne kadarsen benim canımı yakan en tatlı şeysin bu güne kadargururlu,gizemli,asilll sevgilim ölene kadarsonuna kadarbitene kadaraşk tanrısıyla dans ettim dün seni bana anlattı hepkalp acısıyla dertleştik dün aklımda senkalbimde sensen benim başıma gelen en güzel şeysin bu güne kadarsen benim canımı yakan en tatlı şeysin bu güne kadargizemli,gururlu,asilll meleğim sonuna kadarbitene kadarölene kadaraşk tanrısıyla dans ettimyeni bir can buldum kendi derdimesuç ortağı oldu serseri kalbimebendeki bu değşim hoşuma gitti tadıda güzeldünyama girişin hoşuma gitti şekilde güzelsen benim başı gelen en güzel şeyaşk kokusu var havada aşk kokusu var aşk kokusu var havada aşk kokusu vartanrıma bin kere şürkrediyorum seni çok çok seviyorum hayatımın mucizesi(2)tanrıma bin kere şükrediyorum seni çok çok seviyorum hayatımın hediyesi.... | |
|
| |
| Konu: Geri: KEnan Doğlu [Bütün Şarkıları SözleRi] Paz Mart 08, 2009 11:44 pm | |
| Kenan Doğulu - Aşkım Aşkım
Cennetten çiçek topladım sana Herkes aşk diye kıvranıp duruyorken Ben en saf halimi sakladım sana Sen deneyip deneyip yanılıyorken Kuruttuğum çiçekler tarih oldu Derbeder içimde bir ocak var Kim bilir ne gün söner
Aşkım aşkım diye ağlayacaksın Başını taşlara hergün vuracaksın Sesini duyan yokki anlayacaksın Sen gittin şimdi sıra bende Ben gittim şimdi sıra sende
Aşkım aşkım diye ağlayacaksın Başını yastıklara boş koyacaksın Sesini duyan yokki anlayacaksın Sen gittin şimdi sıra bende Ben gittim şimdi sıra sende
Kuruttuğum çiçekler tarih oldu Derbeder içimde bir ocak var Kim bilir ne gün söner | |
|
| |
| Konu: Geri: KEnan Doğlu [Bütün Şarkıları SözleRi] Paz Mart 08, 2009 11:44 pm | |
| Kenan Doğulu - Ayışığı
Ayışığında bir başka bakıyor gözlerin Masalsı bir dokunuşu var ellerinin Bize ayrılan bahçe uzakta değil Ama benden de sonra senden de sonra Bizden çok sonra
Ayışığında bir başka yanıyor saçların Bu aydınlık senin feda bütün sevaplarım Bize ayrılan huzur uzakta değil Ama benden de önce senden de önce Bizden çok önce
Gönlümün doğum lekesi Kalbimin gülümseyişi Elini koy sevgime Ruhuma çiçek değsin
Gönlümün doğum lekesi Kalbimin gülümseyişi Elini koy sevgime Ruhuma sen değsin
Ayışığında bir başka dokunur sözlerin
Hayalimsi bir hali var gerçekliğinin Bize ayrılan rüya uzakta değil Ama benden de önce senden de önce Bizden çok önce
Ayışığında bir başka sevişir gözlerin İnatçı bir tutkusu var şu hislerimin Bize ayrılan huzur uzakta değil Ama benden de sonra senden de sonra Bizden çok sonra
Gönlümün doğum lekesi Kalbimin gülümseyişi Elini koy sevgime Ruhuma çiçek değsin
Gönlümün doğum lekesi Kalbimin gülümseyişi Elini koy sevgime Ruhuma sen değsin | |
|
| |
| Kenan Doğulu - Baş Harfi Ben
Gidince anliyorum, her seyini özlüyorüm Tenin benim gibi, kokunu içime istiyorum Öpünce anliyorum, ben seninle yasiyorum Gün birden beri, kaç kere vuruluyorum
Birden bire hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri üzülür çok Hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri kirilir çok Adi lazim degil, bas harfi ben
Festival gibisin katilmak istiyorum Önlerden yer kapip, gözünü kalbime bekliyorum Asaletinin bedeli, çok kölen var belli biri Hem biraz deli, azdan çok da serseri Adi lazim degil, bas harfi ben
Birden bire hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri üzülür çok Hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri kirilir çok (2) Adi lazim degil, bas harfi ben
Birden bire hayatinin tümü oldun
Adi lazim degil, bas harfi ben (4) | |
|
| |
| Kenan Doğulu - Belli Mi Olur
gözlerin yalan söylemiyor herşey o kadar açık ki anlamadım sanma sakın bu aşka güneş doğmuyor(2)
ne kadar inkar edersen et bazı şeyler sona erdi sıcak gülüşlerin yok artık ayrılık zamanı ayrılık zamanı geldi
herşeyi söyle çekinme buluruz belki bir çıkış yolu
herşeyi anlat içinde kalmasın belki bende kabahat
herşeyi anlat içinde kalmasın belki bende kabahat e belli mi olur
gözlerin yalan söylemiyor herşey o kadar açık ki anlamadım sanma sakın bu aşka güneş doğmuyor
ne kadar inkar edersen et bazı şeyler sona erdi sıcak gülüşlerin yok artık ayrılık zamanı ayrılık zamanı geldi
herşeyi anlat içinde kalmasın belki bende kabahat
herşeyi anlat içinde kalmasın belki bende kabahat e belli mi olur
her şeyi söyle her şeyi anlat belli mi olur içinde kalmasın | |
|
| |
| Konu: Geri: KEnan Doğlu [Bütün Şarkıları SözleRi] Paz Mart 08, 2009 11:45 pm | |
| Kenan Doğulu - Ben Güzelden Anlarım
Ben güzelden anlarım Gözlerin menekşe bahçesi Bu kadarı fazla gerek yok Sözlerin ipek gül denizi Bu kadarına hiç gerek yok Hislerim seni ele veriyor Sen sevilecek yarımsın Ellerim hep seni arıyor Yerin yurdun yanımdır Nazlısın,hakkındır Buraya yazıyorum Benim olacaksın Cilvelisin,yakışır Buraya yazıyorum Benim olacaksın Çok tatlısın çok Seni veren allah'a Şükürler olsun Çok güzelsin çok Ben güzelden anlarım Göze geleceksin vallahi Kırkbirkere maşallah Nazar değmez inşallah | |
|
| |
| Konu: Geri: KEnan Doğlu [Bütün Şarkıları SözleRi] Paz Mart 08, 2009 11:45 pm | |
| Kenan Doğulu - Ben Senin Herşeyinim
Zaman zaman her zaman bağlanmışım ben sana kor ateşten zincirlerle
geçip giden her zaman çığım büyür dağ gibi beklerim gezmeyi kanında
kalbin kalbimde nefesin bedenimde canına yazdırdım kendimi
aklın sevgimde gözün sevişimde yalansa öldür beni
ben senin her şeyinim avucumun içi gibi bilirim seni ben senin her şeyinim bebeğim...
gözlerinden bal birazcık da bu kadar masum olma çılgın ol,sınırsız ol,çıldırt beni seviyorum seni... | |
|
| |
| Kenan Doğulu - Benimle Kal
sen gittin ya parçam gitti söktüler sanki yarımı henüz dur bile diyemeden topladım gözyaşlarımı
yalan rüyalar içinde boğuldun belki sinsice yoksa gidermiydin hiç böyle bencilce
dağlasalar gözlerimi silseler kaderimi vazgeçmem harcasalar gençliğimi söndürseler ateşimi vazgeçmem eskisi gibi
benimle kal yine benimle ol yanımda kal şimdi kopar zincirlerini sar bana benimle kal yine benimle ol yanımda kal yak yeminleri hisset beni içinde hep benimle kal eskisi gibi.. | |
|
| |
| Kenan Doğulu - Bir Yanak Ver BİR YANAK VER
Ne demekmiş ninem dedemi Evlenmeden hiç öpmemiş Zaman değişti küçücüğüm Gel yanıma gün ışığım cilvelim Ne demekmiş ninem dedemi Evlenmeden hiç öpmemiş Zaman değişti küçücüğüm Gel yanıma gün ışığım cilvelim Saklambaçtan bıktım çık artık Kendini böyle sıkma gül Gün bu gündür kır duvarları Sen bana bir göz kırp yeter Bir yanak ver nuru kalbimin Gözümüz gönlümüz açılsın Bir ümit ver gönlü amelim Kalbime baharlar gelsin Bir yanak ver nuru kalbimin Gözümüz gönlümüz açılsın Bir ümit ver gönlü amelim Kalbime baharlar gelsin Hayat gücüm can şurubum Ver bir öpücük servetim Zaman değişti bebeciğim Dokun bana sokul bana Hayat gücüm can şurubum Ver bir öpücük servetim Zaman değişti bebeciğim Dokun bana sokul bana Saklambaçtan bıktım çık artık Kendini böyle sıkma gül Gün bu gündür kır duvarları Sen bana bir göz kırp yeter Bir yanak ver nuru kalbimin Gözümüz gönlümüz açılsın Bir ümit ver gönlü amelim Kalbime baharlar gelsin Bir yanak ver nuru kalbimin Gözümüz gönlümüz açılsın Bir ümit ver gönlü amelim Kalbime baharlar gelsin Bir yanak ver nuru kalbimin Gözümüz gönlümüz açılsın Bir ümit ver gönlü amelim Kalbime baharlar gelsin Bir yanak ver nuru kalbimin Gözümüz gönlümüz açılsın Bir ümit ver gönlü amelim Kalbime baharlar gelsin (3) | |
|
| |
| Konu: Geri: KEnan Doğlu [Bütün Şarkıları SözleRi] Paz Mart 08, 2009 11:46 pm | |
| Kenan Doğulu - Boğaziçi
İndirime girmiş eşyalar kadar sezonluk iklime bağlı İndirgenmiş cezalar kadar suçlu bi o kadar güçlü imiş Şimdi bugünse aşk dedi bir gün birisi Boş bulundum Yine omzumdan burkuldum..!
Bakıştık tanıştık yattık daha ilk gece Namussuzluk ettik yetirmedik ağladık olmadı Güne dönmeye çalıştık olmadı gitti Kara bir tren gibi sessizce terk ettik yine aynı garı Mutluluk fonda kaldı Karlı meteorlu korkulu bir dekor yarattık yok Saat farkımız çok Umduğumdan daha da çok Çok Orası istanbul a uzak kaldı Gerçi istanbulda kozmopolit depresif yaşama sevinçliği yorgun ve tarih sahibi Ama yetmedi burda kalmasına yetmedi istanbul istanbul ilk defa mağlup ayrıldı kendi sınırlarında aşktan
Aşk şehri Parismiş bir kez daha kanıtlandı O ırak diyarlara çok büyük elçilik talihlere cevher Astığı astık kestiği kestik dediği dedik baskın kadın Ayrılığa ağlardi peki ne olduki Ben ırak diyarlara büyük idealist Tahminlere büyük mücevher Yandığı yandık kestiği kestik dediği dedik gurur adam Ayrı kaldık ayrılık aldık ayrılık verdik apayrı iki insandık apaçık ortada kaldık
Evvel zaman içinde Kalbur saman içinde yalan bir aşk yaşarmış Boğaziçinde
Ben hiç bir şeyi bilemez oldum Aramak ister arayamaz oldum Aşktan ölür midesi kazınır dilim ekmeye öz suyunu kurutur oldum O belliki verdiği kararın arkasında durmayı bilen o Belki zorlanan ama iyi bilen ama neyi bilen Boşa seviştik boşa savaştık boşa kürek çektik yanıldık hııı yine yanıldık Çoku bölüştük yoka dönüştük ayrıldık daha ilk gece Elimize ne geçti monalizanın üzgün tarafı Elimize ne geçti monalizanın mutlu tarafı Peki elimize ne geçti ağlarken gülmeyi becerebilen bir Palyaço maskesi Peki elimize ne geçti kırık dökük anılar vongog sarı Çiçeklerini bile çizmemişki elimize ne geçti Elimize sadece yok geçti
Evvel zaman içinde Kalbur saman içinde yalan bir aşk yaşarmış Boğaziçinde
Öyle büyük ki ağrım horon tepseler ağlıyorum İnanki elimi kolumu zincirledim İnanki sustuklarımı sen izin vermedin diye boğazımda cümleledim Artık telefon beklemiyorum Artık telefon etmiyorum Çünkü biz artık olduk tabakta kaldık günah olduk yazık olduk Biz senle biz senle iki ayrı olduk Ben seni susacak kadar ben sana susayacak kadar Ben seni beni susduracak kadar sevdim Öyle büyük ceza ki bu ikimize iyiliğimiz için kestiğim Artık afrikadakiler yaşar biz ölürüz
Evvel zaman içinde Kalbur saman içinde Yalan bir aşk yaşarmış Boğaziçinde
Evvel zaman içinde Kalbur saman içinde Yalan bir aşk yaşarmış Boğaziçinde | |
|
| |
| Konu: Geri: KEnan Doğlu [Bütün Şarkıları SözleRi] Paz Mart 08, 2009 11:46 pm | |
| Kenan Doğulu - Bugünüm Sensiz Geçti
Bu günüm sensiz geçti Cehennemde bir asırdı sanki Gözlerim iflas etti Çığrından çıktı gözyaşlarım
Hani herşeyindim bensiz sen yoktun Ayrılmazdık sihir gözlüm dön
Karabulutları sensizliğin Çöküyor üstüme yavaş yavaş Çiçeğim renkleri bir bir soluyor Sensiz günlerde pembeler nerde
Yanarım ben sensizliğime Doyamam senin sevgine Bağlarım kopar uçarım gökyüzüne
Umutlar gelip geçer Mutluluklar bir an söner Sensizlik canım ölümden beter | |
|
| |
| Kenan Doğulu - Can Bebeğim
Gel yine seviselim gizlice Haykiralim askimizi sessizce Gül yine gülüselim sevgiyle gül ki çiçekler kiskansin tazecigim yerime seni sevsen bilirdin yerine beni koysan severdin sigdiramadim sevgime sevgimi veremedim sana ben herseyimi can bebegim can kusum uyan da bak ne sevgisizim bu kadar erken gidemezsin senciyim yalniz senci can bebegim can kusum anla beni yok çareleyim bu kadar vicdansiz olma sensiz ben bir harabeyim batmasin günesin isitsin sözlerin solmasin gül yüzün dayanamam cancanim | |
|
| |
| Konu: Geri: KEnan Doğlu [Bütün Şarkıları SözleRi] Paz Mart 08, 2009 11:47 pm | |
| Kenan Doğulu - Çakkıdı
Buralardan hemen gidesim var Yeniden başlamak hevesim var Ne varsa attığım içime Cart diye gülesim var
Katlanıyoruz herkes gibi malum E açıklarımız kaçıklarımız var Ama hem kel hem fodul takımını Hart diye yiyesim Var
Çat diye çatlamak üzereyim Neresinden tutup da düzeleyim? Ortağı olmuşum düzeneğin Kendimi boğasım Var
Çat diye çatlamak üzereyim Neresinden tutup da düzeleyim Ortağı olmuşum düzeneğin Herkesi oyasım Var
Aman be hadi kalk kaynaşalım kız Çakkıdı çakkıdı oynaşalım kız Azıcık alttan azıcık üstten Hoppidi hoppidi hoplatalım kız
Bunlar benim fikrim mi? Kısa matraj filmim mi? İrfanım mı ilmim mi? Yuh diye sövesim Var
Zihin oyunlarım mı? Resmi duyumlarım mı? Koyun oyunlarım mı? Kah kah gülesim Var
Çat diye çatlamak üzereyim Neresinden tutup da düzeleyim? Ortağı olmuşum düzeneğin Kendimi boğasım Var
Çat diye çatlamak üzereyim Neresinden tutup da düzeleyim? Ortağı olmuşum düzeneğin Herkesi öpesim Var
Aman be hadi kalk kaynaşalım kız Çakkıdı çakkıdı oynaşalım kız Azıcık alttan azıcık üstten Hoppidi hoppidi hoplatalım kız
Hiç umut yok mu? Herşey boş mu? Dünya alem Dut gibi sarhoş mu?
Çat diye çatlamak üzereyim Neresinden tutup da düzeleyim? Ortağı olmuşum düzeneğin Kendimi öpesim Var..hehe heehehe | |
|
| |
| Konu: Geri: KEnan Doğlu [Bütün Şarkıları SözleRi] Paz Mart 08, 2009 11:47 pm | |
| Kenan Doğulu - Çatlasın Tüm Düşmanlar
eskiden bir tatsızdım yanlıştım doğruldum en beter günlerde sensiz kavruldum yalan aşkla çarpıştım hep kendime yokuş oldum ilacımsa mutluluktu sen yoktun
takmazdım işten başka vakit yoktu böyle aşka basmazdım yanlış notaya sen yoktun (2)
çatlasın tüm düşmanlar ben çılgın gibi seviyorum çatlasın tüm düşmanlar ben kendimden geçiyorum (2)
günlerim hep yorgundu gecelerse kavgasız aradığım duygu buydu sen yoktun
sakin gitti çılgın geldi yepyeni bir tat verdi haydi bakalım kaptın beni rast gelsin
takmazdım işten başka vakit yoktu böyle aşka basmazdım yanlış notaya sen yoktun (2)
çatlasın tüm düşmanlar ben çılgın gibi seviyorum çatlasın tüm düşmanlar ben kendimden geçiyorum (6) | |
|
| |
| Kenan Doğulu - Demedi Deme
Aşk insan olsaydı Ben Çin olurdum Sen Londra olsan Ben yağmur olurdum
Demedi deme bana ne dersen de Ben Sen olurdum Yeniden hayata gelsem Kaşın gözün olurdum
Antipatik olmak istemem ama Seviyorum diyorum Makro farkın dalında ben Anlıyorum Diyorum
Demedi deme bana ne dersen de Ben Sen olurdum Yeniden hayata gelsem Aklın fikrin olurdum
Demedi deme bana ne dersen de Seviyorum diyorum Demedi deme bana ne dersen de Aşık oldum diyorum
Aşk kelime değil bir cümledir Kurmak için ki can gerekir Aşk her yiğidin harcı değildir Aslan gibi bi yürek gerekir
Demedi deme bana ne dersen de Seviyorum diyorum Demedi deme bana ne dersen de Aşık oldum diyorum
Aşk kelime değil bir cümledir Kurmak için ki can gerekir Aşk her yiğidin harcı değildir Aslan gibi bi yürek gerekir
Demedi deme bana ne dersen de Seviyorum diyorum Demedi deme bana ne dersen de Aşık oldum diyorum *2 | |
|
| |
| Kenan Doğulu - Dön Gel
Bir hayatım bile yokBir canım bile yokSen gittin gideli yarBir güzel cümlem yokDilim alışmış bir kereAşkım diyorum bin kereOlur olmaz kimselereSudan ucuz sebeplerleİlacımın saati kaçtıAcıktım ama iştahım kaçtıYerini beğenmiş çiçekler bileİsyan edip dün solduDön gel dön gel alışamam yokluğunaAffet dön gel savaşamam yokluğunlaBu ev sensiz yuva değil yuvamı istiyorumBu can sensiz yaşamıyorSeni geri istiyorumBir hayatım bile yokBir canım bile yokSen gittin gideli yarBir güzel cümlem yokDilim alışmış bir kereAşkım diyorum bin kereOlur olmaz kimselereSudan ucuz sebeplerleİlacımın saati kaçtıAcıktım ama iştahım kaçtıYerini beğenmiş çiçekler bileİsyan edip dün solduDön gel dön gel alışamam yokluğunaAffet dön gel savaşamam yokluğunlaBu ev sensiz yuva değil yuvamı istiyorumSensiz bu can yaşamıyorSeni geri istiyorumSeni geri istiyorumDön gel dön gel alışamam yokluğunaAffet dön gel savaşamam yokluğunlaBu ev sensiz yuva değil yuvamı istiyorumSensiz bu can yaşamıyorSeni geri istiyorumBir hayatım bile yokBir canım bile yokSen gittin gideli yarBir güzel bir cümlem yok... | |
|
| |
| Kenan Doğulu - Eksik Hayatlar
Yapamazdık yapamazdık bizde öyle yürek yoktu Daha doğrusu başka yürekleri akıl korktu Korktuk evet cezalanmaktan Ki vazgeçtik sevdalanmaktan Bize düştü eksik hayatlar Ki farklıydık sözde yalan
Yeryüzünde bir noktayken Büyüttük aciz ihtirasları Yaralandık parcalandık Kuralları kurban ettik tüm aşkları Korktuk çünki cezalanmaktan Ki vazgaçtik sevdalanmaktan Bize düştü eksik hayatlar Ki farklıydı sözde yalan | |
|
| |
| Konu: Geri: KEnan Doğlu [Bütün Şarkıları SözleRi] Paz Mart 08, 2009 11:48 pm | |
| Kenan Doğulu - Ellerimde Çiçekler
Son zamanlar yaptıklarıma bakma ne olursun, Benim aklım başımda değil
Sana söylediklerimi kafana takma ne olursun, Onlar ipe,sapa gelir şeyler değil
Seni sevmiyorum dedim yalandı, İstemiyorum artık,palavra
Ellerimde çiçekler,kapında sırılsıklam Görürsen bir gün şaşırma
Beni böyle çaresiz,beni böyle derbeder, Beni böyle ortalarda bırakma! | |
|
| |
| KEnan Doğlu [Bütün Şarkıları SözleRi] | |
|