SéRzéNisT Miss Admin
Mesaj Sayısı : 1181 Nerden : Mekan Burası xD Kişisel İleti : [ SaMT-ı Ümid & mASUmhaNE BedeN ] Ruh Hali : Points : 20057976 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Abes - SéRzéNisT ( İnsan Sevgisi ) Salı Mart 03, 2009 7:57 am | |
| hayat böyle olmamalı bir depremle yıkılmamalı bir sel almalı gitmeli herşeyi budur hayatın kendisi hayatın kendisi...insan sevgisi...
Hayatın kendisi dedik yaptık ettik hayata yüklendik.. Ama olmadı hayat kaldırmadı sorduk soruşturduk cevabını alamadık. Boşver dedim gel hayatın kendisi hep böyle... Tek bir söz yeter zaten hayata bulaşma takılma yeter sen...
Hayat dedik ya fakir insanlar açken kendini ünlü sanan insanların reyting ve dikket çekmek için kepazeliklerine sahne kaldı... Bir yerlerde üç beş masum çocuk ölürken diğer yerde her dediği yapılan şımartılan kibirli çocuklar...hayat...ne yazık ki hayat...
Hayat böyle olmamalı bir depremle yıkılmamalı Bir sel almalı gitmeli herşeyi budur hayatın kendisi Hayatın kendisi...insan sevgisi....
Gel bari bu durumlara biz dur diyelim... Gücümüz yetmesede yetmesin...boşver..biz yeterki denedik diyelim... Sen ve bendeki bu insan sevgisiyle başaralım.yıkalım dogmatik düşünceleri ve kalıplaşmış sözleri. İnsan sevgisi...sadece insan...
Gittikçe can çekişen ve bizimle var olmayı bekleyen.. İnsan sevgisi..tüm çocukları ölme korkusuyla yaşamamayı emreden...insan sevgisi... Serzenistim haykırışlarım gizliden,çığlıklarım ağlayışlarım derinden... İnsan sevgisi..sadece insan sevgisi...
AzB SéRzéNisT.
İlk liriğimdi valla iyi kötü bilmiyorum koyduk işte..xD | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Abes - SéRzéNisT ( İnsan Sevgisi ) Salı Mart 03, 2009 4:27 pm | |
| evet ya bi aralar abes vardı dimii |
|
SéRzéNisT Miss Admin
Mesaj Sayısı : 1181 Nerden : Mekan Burası xD Kişisel İleti : [ SaMT-ı Ümid & mASUmhaNE BedeN ] Ruh Hali : Points : 20057976 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Abes - SéRzéNisT ( İnsan Sevgisi ) Salı Mart 03, 2009 5:11 pm | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Abes - SéRzéNisT ( İnsan Sevgisi ) Salı Mart 03, 2009 6:07 pm | |
| |
|
SaMT-ı ÜMiD Admin
Mesaj Sayısı : 1603 Kişisel İleti : SaMT-ı ÜMiD # mASUmhane Beden Ruh Hali : Points : 20059104 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Abes - SéRzéNisT ( İnsan Sevgisi ) Salı Mart 03, 2009 7:55 pm | |
| | |
|
SéRzéNisT Miss Admin
| Konu: Geri: Abes - SéRzéNisT ( İnsan Sevgisi ) Çarş. Mart 04, 2009 4:13 pm | |
| - LeBron James demiş ki:
- Abes ne:D
Benim eski rap grubum geçen seneki demiştim ya sana xD | |
|