SéRzéNisT Miss Admin
Mesaj Sayısı : 1181 Nerden : Mekan Burası xD Kişisel İleti : [ SaMT-ı Ümid & mASUmhaNE BedeN ] Ruh Hali : Points : 20057976 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: HAYATA YEK - Serzenist C.tesi Mart 28, 2009 7:36 pm | |
| HAYATA YEK İnsanlar yalancı sözleri fenadır Anne sensin meleğim tek sözüm kelamdır Bu yaşam sahte tek düze kalpler Tek isteği yaşamak olan insanlar respect!
Bendim zaten bu kopya hayatta tek olan Hep yalnızdım ben zaten bir rapim farz olan Kuru dudaklarımı ısırdım acı çekercesine Zaten bu kız hep böyle kendi serzeniste Satırlarda boşaltmıyor işte içimde taşanları Bulamıyorum bazen bende o masallardaki peri kızını Bu kız böyle rap yapar koyar lafını anlayana Yanında sadece o olsun yeter zaten bu kıza Bende size Antalya’dan “A’’ yeah Birde memleketten “S’’ yeah Ve de hayatımda bir “U’’ yeah İyi ezberle adımı nigga bu kız bela başa Diss atmayada gerek yok ikiyüzlü kahpelere
İnsanlar yalancı sözleri fenadır Anne sensin meleğim tek sözüm kelamdır Bu yaşam sahte tek düze kalpler Tek isteği yaşamak olan insanlar respect!
Sözlerime kulak asma senin sıfatın geçmiş Sizi zaten önüne gelen içine çekmiş Ben sizin gibi olamadım dedim virane sözlerimde Bu masumhanede beden çok acılar çekmiş Ama takmayacak işte ikiyüzlü sahte yaşamları Çok uğraştı , didindi ama sizin gibi olamadı Beat verdik hayat verdi bu sözümde Flex atsak anlamazsınız zaten siz kendinizde Sizin bedenler çift kişilikli tek bir beden az gelir Tavırlarınız sözleriniz bu bedene vız gelir Size benden “Suç ve Ceza‘’ gelir ancak Oku anla insan ol (!) benden size tavsiye Kulak vermek zordur benim hayat kalemime
İnsanlar yalancı sözleri fenadır Anne sensin meleğim tek sözüm kelamdır Bu yaşam sahte tek düze kalpler Tek isteği yaşamak olan insanlar respect!
Yorgun askerim ben bu hayat savaşında Müttefiklerimde kardeşlerim sonuna kadar benimle burada İnsanların maskeleri düştü göründü yüzleri sonunda Bu beden şimdi böyle daha güçlü seferinde Birkaç kişi dışında yerde yok güven odalarımda Koyduk nokta rapim hayat bedende Serzenist aka Masumhane Beden
| |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HAYATA YEK - Serzenist C.tesi Mart 28, 2009 9:15 pm | |
| güzell.. |
|
al bırde burdan yak Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1022 Yaş : 37 Nerden : !!! Ne FArk Ederkİ !!! İş/Hobiler : !!! Ne FArk Ederkİ !!! Kişisel İleti : !!! Ne FArk Ederkİ !!! Yaz. : Süper Moderatör Ruh Hali : Points : 57755 Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: HAYATA YEK - Serzenist C.tesi Mart 28, 2009 9:20 pm | |
| Bende size Antalya’dan “A’’ yeah Birde memleketten “S’’ yeah Ve de hayatımda bir “U’’ yeah
guzelmıs :) | |
|
SéRzéNisT Miss Admin
Mesaj Sayısı : 1181 Nerden : Mekan Burası xD Kişisel İleti : [ SaMT-ı Ümid & mASUmhaNE BedeN ] Ruh Hali : Points : 20057976 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: HAYATA YEK - Serzenist Paz Mart 29, 2009 8:05 pm | |
| | |
|