r4m4z4n99 Web Master
Mesaj Sayısı : 460 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Futbolcu ... Kişisel İleti : Herşeyin Bitti Zmn Bnm Hikayem Bşlar Yaz. : Zamana Karşı Bir Yarış İçindeyim Sonunda Mutlu Olan BenOlucam ... Ruh Hali : Points : 10057868 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: yusuf güney-heder oldum Cuma Şub. 27, 2009 9:18 pm | |
| İLLede Uğruna öLmem mi Gerek ? Heder oLdum AşkıNa BiLerek . Kime özLem KimLere Hasret .. SevemezsiN Yok Sende Yürek .
Çekip Sebepsiz GidişLerin Pişman oLupta Dönüp özürLerin . SeNin Bu tavRı haLLerin Bende Ne fikir kaLdı Ne cümLe ! Ya seN bitir Ya beN Bitireyim . Ya seN Çek Git Ya beN mi Gideyim ? Aşk DediğiN Bir yerde Bitiyor .. Bitince aCıtıyor ..
Yine Coştu GönüL akıyor ... SensizLiğin Yakıyor ... Sönmeden Kirlenmeden Bir karar ver artık Ya kaL yada Git !
İLLede Uğruna öLmem mi Gerek ? Heder oLdum AşkıNa BiLerek . Kime özLem KimLere Hasret .. SevemezsiN Yok Sende Yürek .
HaLa Her günüm Gecemde SeNi aRıyorum . HaLa Aynı heycaN aşkLa sana Koşuyorum . Varsa aşkıNa evrim İşte o BeNim !
İLLede Uğruna öLmem mi Gerek ? Heder oLdum AşkıNa BiLerek . Kime özLem KimLere Hasret .. SevemezsiN Yok Sende Yürek .
Çekip Sebepsiz GidişLerin Pişman oLupta Dönüp özürLerin . SeNin Bu tavRı haLLerin Bende Ne fikir kaLdı Ne cümLe ! Ya seN bitir Ya beN Bitireyim . Ya seN Çek Git Ya beN mi Gideyim ? Aşk DediğiN Bir yerde Bitiyor .. Bitince aCıtıyor ..
Yine Coştu GönüL akıyor ... SensizLiğin Yakıyor ... Sönmeden Kirlenmeden Bir karar ver artık Ya kaL yada Git !
İLLede Uğruna öLmem mi Gerek ? Heder oLdum AşkıNa BiLerek . Kime özLem KimLere Hasret .. SevemezsiN Yok Sende Yürek . | |
|
SaMT-ı ÜMiD Admin
Mesaj Sayısı : 1603 Kişisel İleti : SaMT-ı ÜMiD # mASUmhane Beden Ruh Hali : Points : 20059104 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: yusuf güney-heder oldum Cuma Mart 06, 2009 4:07 pm | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: yusuf güney-heder oldum Cuma Mart 20, 2009 6:48 pm | |
| |
|
al bırde burdan yak Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1022 Yaş : 37 Nerden : !!! Ne FArk Ederkİ !!! İş/Hobiler : !!! Ne FArk Ederkİ !!! Kişisel İleti : !!! Ne FArk Ederkİ !!! Yaz. : Süper Moderatör Ruh Hali : Points : 57755 Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: yusuf güney-heder oldum Cuma Mart 20, 2009 6:51 pm | |
| | |
|