r4m4z4n99 Web Master
Mesaj Sayısı : 460 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Futbolcu ... Kişisel İleti : Herşeyin Bitti Zmn Bnm Hikayem Bşlar Yaz. : Zamana Karşı Bir Yarış İçindeyim Sonunda Mutlu Olan BenOlucam ... Ruh Hali : Points : 10057868 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Yusuf Güney - Aşkım AşkLarından BuLasın Cuma Şub. 27, 2009 9:17 pm | |
| Bu sevdam hiçmi bitmez derdim Bak bugün sona geldim İnanması zor ama katlanan sendin Sanki hiç beni sevmedin O gün bana bitti dediğinde Sebebini bile bilmedim Herşey sahte bir çizgiymiş Bense orda kalakaldım
Ah yaza yaza ben soldum Lanet olsun seni nerden buldum Dua ediyorum artık yoksun Terkedenler allahtan bulsun
Yandım sende yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın
Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Tek başına ağlayasın
O gözlerime baktığında Hiç gördünmü nefretimi Seni seviyorken düşman ettin Kendine yandın aldandın Benide yaktın
Ah sende yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde Tek başına ağlayasın
Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın
Ah kandım bir hayırsıza aldandım Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın
O gözlerime baktığında Hiç gördünmü nefretimi Seni seviyorken düşman ettin Kendine yandın aldandın Benide yaktın
Ah sende yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın
Ah sende yanasın Aşkım aşklarından bulasın Yüreğinin götürdüğü yerlerde Son deminde kaynayasın
| |
|
SaMT-ı ÜMiD Admin
Mesaj Sayısı : 1603 Kişisel İleti : SaMT-ı ÜMiD # mASUmhane Beden Ruh Hali : Points : 20059104 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Yusuf Güney - Aşkım AşkLarından BuLasın Cuma Mart 06, 2009 4:07 pm | |
| | |
|
Tûba Üye
Mesaj Sayısı : 150 Nerden : İstanbul Kişisel İleti : There's only 1 thing 2 do 3 words 4 you: I love you... Ruh Hali : Points : 57500 Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Yusuf Güney - Aşkım AşkLarından BuLasın Cuma Mart 06, 2009 5:14 pm | |
| çok güzel şarkı ya :D sağol :D | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yusuf Güney - Aşkım AşkLarından BuLasın Cuma Mart 20, 2009 6:48 pm | |
| |
|