al bırde burdan yak Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1022 Yaş : 37 Nerden : !!! Ne FArk Ederkİ !!! İş/Hobiler : !!! Ne FArk Ederkİ !!! Kişisel İleti : !!! Ne FArk Ederkİ !!! Yaz. : Süper Moderatör Ruh Hali : Points : 57745 Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:40 pm | |
| Hayko Cepkin - Araf son kez gölgemden gölgen koptu hemde çok derinden dertliyim sesin yok tenin yok sessizlik son kez tüm ooo sewgilerimi geri wer bırak yoruldum çok yolun açık olsun kimse geri dönmez son kez gölgemden gölgen koptu hemde çook derinden dertliyim sesin yok tenin yok sessizlik son kez herşey biter sende kaldın bir yalnız herşey diner yeterki sen zamanı ver tüm o sewgilerimi geri ver bırak yoruldum çok yolun açık olsun kimse geri dönmez herşey biter sende kaldın bir yalnız herşey diner yeterki sen zamanı ver herşey biter sende kaldın bir yalnız
herşey diner yeterki sen zamanı ver | |
|
Mesaj Sayısı : 1022 Yaş : 37 Nerden : !!! Ne FArk Ederkİ !!! İş/Hobiler : !!! Ne FArk Ederkİ !!! Kişisel İleti : !!! Ne FArk Ederkİ !!! Yaz. : Süper Moderatör Ruh Hali : Points : 57745 Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:40 pm | |
| Hayko Cepkin - Ağlarsa Anam Ağlar var addthis_pub="alternatifim";var addthis_localize = { share_caption: "Sık kullanılanlar & Paylaş",favorites: "Yer imleri",email_caption: "Email gönder" }; Derde düşsem, acı çeksem Hasta olsam, inlesem Ben derdime yanar olsam Deva nedir bilmesem
Ağlarsa anam ağlar Gerisi yalan ağlar Sen ağlama anacığım Sesin yüreğim dağlar
Aşık olsam yola düşsem Gece gündüz dolaşsam Gurbet ilde garip kalsam Bir gün gelip can versem
Ağlarsa anam ağlar Gerisi yalan ağlar Sen ağlama anacığım Sesin yüreğim dağlar | |
|
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:41 pm | |
| Hayko Cepkin - Ağla Sevdam habersiz kuşlar geçer.. geceler zehir zıkkım.. gözlerini sel basmış.. yangınlar altındayım.. aşığım..ben sana çok aşığım.. yola çık yollardayım off offfff...
beni sen al yeminin var.. kül olup söndüm ateşine sar.. sar sar beni sana sar.. yola çık yollardayım off offfff... | |
|
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:41 pm | |
| Hayko Cepkin - 777 Bir düşündük bin ah işittik Her geçen gun incitildik Tütsü yaktık temizlendik Dumanından zehirlendik Yalanlarla avutulduk Zor yollarla durdurulduk Bir kadeh içtik keyiflendik İlaçlarıyla uyutulduk
Yalnız kaldım bu şehirde Bana sorsan döndük dehlizlere Tutsak kaldık içimizde uyansakta yokuz yerimizde
Ucurumun kenarında Bizi iten rüzgarında Cok güvenli değil ama Düşmememek için tutun bana
Yalnız kaldım bu şehirde Bana sorsan döndük dehlizlere Tutsak kaldık içimizde uyansakta yokuz yerimizde | |
|
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:43 pm | |
| - MoRciVéRT demiş ki:
- oo haykonun şarkılarıda süper sağolasın
Ö.deyıl :) | |
|