| - Hayko Cepkin - | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
al bırde burdan yak Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1022 Yaş : 37 Nerden : !!! Ne FArk Ederkİ !!! İş/Hobiler : !!! Ne FArk Ederkİ !!! Kişisel İleti : !!! Ne FArk Ederkİ !!! Yaz. : Süper Moderatör Ruh Hali : Points : 57745 Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:19 pm | |
| Hayko Cepkin - Zaman Geçti var addthis_pub="alternatifim";var addthis_localize = { share_caption: "Sık kullanılanlar & Paylaş",favorites: "Yer imleri",email_caption: "Email gönder" }; çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden
ağır ağır ölür beden arama yoktur neden bulursun kendiliğinden bir yol keşke dinlesen beni kimler üzdüyse seni unut geçmişi geriyi sen ol
çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden
ağır ağır ölür beden arama yoktur neden bulursun kendiliğinden bir yol keşke dinlesen beni kimler üzdüyse seni unut geçmişi geriyi sen ol
çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1022 Yaş : 37 Nerden : !!! Ne FArk Ederkİ !!! İş/Hobiler : !!! Ne FArk Ederkİ !!! Kişisel İleti : !!! Ne FArk Ederkİ !!! Yaz. : Süper Moderatör Ruh Hali : Points : 57745 Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:21 pm | |
| Hayko Cepkin - Yarası Saklı var addthis_pub="alternatifim";var addthis_localize = { share_caption: "Sık kullanılanlar & Paylaş",favorites: "Yer imleri",email_caption: "Email gönder" }; kurtarın beni tutun elimden düşmeden kollayın beni korkar oldum ben herşeyden
unutmam seni çok acı verdin giderken hala çok yeni yarasi sakli derimde
yok mu bunun ilacı? | |
|
| |
| Hayko Cepkin - Yarası Saklı var addthis_pub="alternatifim";var addthis_localize = { share_caption: "Sık kullanılanlar & Paylaş",favorites: "Yer imleri",email_caption: "Email gönder" }; kurtarın beni tutun elimden düşmeden kollayın beni korkar oldum ben herşeyden
unutmam seni çok acı verdin giderken hala çok yeni yarasi sakli derimde
yok mu bunun ilacı? | |
|
| |
| Hayko Cepkin - Yalnız Kalsın Gömdün sandın gittiğinde Bir demet çiçeğim bile yok Toprak kaldım gittiğinde Filiz verdim de suyu yok
Yalnız kalsın dediğin diline Bedduadır sesinin teline
Gömdün sandın gittiğinde Bir demet çiçeğim bile yok Toprak kaldım gittiğinde Filiz verdim de suyu yok
Yalnız kalsın dediğin diline Bedduadır sesinin teline
Let's face it Robbery rising We're all bad all, bad all faces We're all beaten We've seen anybody rise at We're all the rise at We're all the We're all the passion We're all the bad seeds We're all bad all, bad all feces We're all beaten We've seen anybody rise at We're all the rise at | |
|
| |
| Hayko Cepkin - Sonra Görüşelim Geçmez yaran, yok hiç rengin Bitmiş çaban, zor mu geldi?
Sen insansan ,o insansa, bende sansam ne olur ki?
Volkan gibi sert olsan patlasan içine Rüzgar gibi savursan fırlatsan da yere Kabus gibi rüyaysan uyansan neyine Topraktaki harcanan kurtsun hep gözümde
Bir ben anlar severim, gözlerinden öperim Altındaki arabayı , sat sonra görüşelim | |
|
| |
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:23 pm | |
| Hayko Cepkin - Son Kez son kez gölgemden gölgen koptu hem de çok derinden dertliyim sesin yok tenin yok sessizlik son kez tüm o sevgilerimi geri ver bırak yoruldum çok yolun açık olsun kimse geri dönmez
son kez gölgemden gölgen koptu hem de çok derinden dertliyim sesin yok tenin yok sessizlik son kez
herşey biter sen mi kaldın bir yalnız herşey diner yeter ki sen zamanı ver o sevgilerimi geri ver bırak yoruldum çok yolun açık olsun kimse geri dönmez
herşey biter sen mi kaldın bir yalnız herşey diner yeter ki sen zamanı ver x2 | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:24 pm | |
| oo haykonun şarkılarıda süper sağolasın |
|
| |
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:28 pm | |
| Hayko Cepkin - Sıkı Tutun
Önce topraktım şimdi ağaç oldum Derya denizler gibi dalgalandım şimdi duruldum Kendimi buz gibi çok sert zannederdim Meğer ne kolaymışım hemen eriyiverdim
Her şey dün gibi inan gelir geçer Bilemezsek kıymeti hayat bizi içer
Bu benim gurur gecem görsün cümle alem Yıkamaz kimse inan kalbimdir benim kalem İşte uzattığım sana yeminli elim Sımsıkı tut ki bu yolda düşmeden yürüyelim
Her şey dün gibi inan gelir geçer Bilemezsek kıymetini, hayat bizi içer
Tut ki elimden düşmeden yürüyelim Tut ki elimden düşmeden yürüyelim Tut ki elimden düşmeden yürüyelim Tut ki elimden birlikte yürüyelim | |
|
| |
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:30 pm | |
| Hayko Cepkin - Seninki Dert Mi içimden bir ses uyanma diyor başlayan herşey şimdi bitiyor
içimden bir ses uyanma diyor başlayan herşey şimdi bitiyor
susamış dilim bir damla su verdiii seven sen olunca uyanmak istedim | |
|
| |
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:31 pm | |
| Hayko Cepkin - Ölüyorum unutulurmu gökyüzü yitirirmiyim bu gül yüzü birer birer neyim mi kalır geriye baksam da solarmıyım gündüz gece güneşim yoksa bu son hece birer birer neyim mi kalır geriye baksam da zehirlendi dudaklarım çocukken nasıl ağlardım birer birer neyim mi kalır geriye baksamda
ne kaldı bak ellerimde biliyorum gülüyorsun her adımım daha derine ölüyorum...
törpülenmiş tırnaklarım güçsüzdüm ben de avlandım birer birer neyim mi kalır geriye baksam da herşeyim olmuş bilmece çözdükçe gördüm işkence birer birer neyim mi kalır geriye baksam da bir başıma kaldım şimdi nerde hata yaptım bilmem ki birer birer neyim mi kalır geriye baksam da
ne kaldı bak ellerimde biliyorum gülüyorsun her adımım daha derine ölüyorum.. | |
|
| |
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:31 pm | |
| Hayko Cepkin - Melekler Bir olsun gönlünde,bir olmasam da Bir olsun gönlünde bir olmasam da bir Yine geldi kör gün niye ötsün bülbül İçim acır gündüzler ,yakar
Yine geldi kör gün niye ötsün bülbül İçim acır gündüzler ,yakar Bir olsun gönlünde,bir olmasam da Bir olsun gönlünde bir olmasam da bir
Yine geldi kör günler niye ötsün bülbüller içim acır gündüzler ,yakar Yine geldi kör günler niye ötsün bülbüller içim acır gündüzler ,yakar Bir olsun gönlünde,bir olmasam da Bir olsun gönlünde bir olmasam da bir | |
|
| |
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:32 pm | |
| Hayko Cepkin - Korkma Düet Ogün Şanlısoy)
ruhun duymaz geceler kalmis ustune gonlun olmaz korkma! sevgin olmaz denesen de bile bile omrun olmaz korkma!
cirpindikca batarsin batakliga kurtaran kalmaz unuttugun disinda ellerin buz olur, ayaklarin civi isitmazlar dokunsalar da
bedenin kalsin, ruhun inansin severim sandim, yine aldandin
ruhun duymaz seneler gecmis ustune gonlun olmaz hala sevgin dolmaz "yine" desen de kendine saygin olmaz korkma! | |
|
| |
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:32 pm | |
| Hayko Cepkin - Kaos Bir sen var oldun Bir sen nur oldun Bir tek sen varsın Bil sen çok oldun
Suratın iğrenç kimlerden söyle yüz buldun Vücudun kireç söyle böyle mi pak oldun
Suratın iğrenç kimlerden söyle yüz buldun Vücudun kireç söyle böyle mi pak oldun
Bir sen var oldun Bir sen nur oldun Bir tek sen varsın Bil sen çok oldun
Suratın iğrenç kimlerden söyle yüz buldun Vücudun kireç söyle böyle mi mahvoldun | |
|
| |
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:33 pm | |
| Hayko Cepkin - Hüzünle Karışık bana yol ver bana iyi bak son vedadır sana son kez sana 1 söz son defadır bana yol ver bana iyi bak son vedadır sana son kez sana 1 söz son defadır bırak aksın sel sular can evımden vurdular bana kalsın dar duvar ezılır elbet can cıkar. bırak aksın sel sular can evimden vurdular bana kalsın dar duvar ezilir elbett can cıkar | |
|
| |
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:33 pm | |
| Hayko Cepkin - Hangimiz Masumuz Kimbilir nerde kirlendi Kimbilir nerde fişlendi Gözün tam açık olsada Hergün bir damlan pislendi
İnan senin için sözlerim Dinlemek istersen bak beklerim Önemsiz değil kimse hayatta Bugünü yarını bil isterim
Gör hangimiz tam masumuz İmkanı bile yok Söyleme tertemiz olduğunu bana | |
|
| |
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:34 pm | |
| Hayko Cepkin - Görmüyorsun ahh ahhh ahhh ahhh
yolum uzun ömrüm kısa ben vurgunum bir cımbıza 3 gün geçti göremedim arıyorum yana yana
yok kimse bilmiyor kimseee durdurak bilmez ah bu gönül sürünerek bak geçti bir ömür suçlu olan bensem söyle bileyim tut elimi yanına geleyim
ne haldeyim bilmiyorsun viraneyim görmüyorsun kederdeysem içiyorsam sebep sensin biliyorsun
yok yine dönmüyor niyee dur durak bilmez ah bu gönül sürünerek bak geçti bir ömür suçlu olan bensem söyle bileyim tut elimi yanına geleyim | |
|
| |
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:34 pm | |
| Hayko Cepkin - Gökdelenler Uzun uzun seyrettim seni Diğer köşesinden barın Bir karakter oturttum Yüzüne kalbine Uzaktan bakıp insanlara Kelimeler yazdım dudaklara Sonra kendime baktım Tıklım tıklım yalnızdım
Gökdelenlerden tükürdüm dünyaya Ben hayatım boyunca O yüzden kupkuru ağzım Bak geçmedi yıllarca
Kalbimi yuvarladım sana Seni tanımasamda Tezgahtan önünde Bir yudum al diye Eğer hoşuna giderse Daha da iç diye Bukadarı yetsin artık bu gece
Belki sen bulursun diye Artık son şansımsın Korkma ısrar yok bende Avunurum içkiyle | |
|
| |
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:35 pm | |
| Hayko Cepkin - Fırtınam çoban oldum gidiyorum yapayalnız bu diyardan kırbacını vurma yüzüme düşürür halim zor aah düşürür halim zor aah
kar'ın oldum eriyorum güneş olma yamacımda ırmağın olurum senin sularım önünde durma
yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim
çoban oldum gidiyorum yapayalnız bu diyardan kırbacını vurma yüzüme düşürür halim zor ah düşürür halim zor ah
karın oldum eriyorum güneş olma yamacımda ırmağın olurum senin sularım önünde durma
yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim
yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim | |
|
| |
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:35 pm | |
| Hayko Cepkin - Eller Aldı var addthis_pub="alternatifim";var addthis_localize = { share_caption: "Sık kullanılanlar & Paylaş",favorites: "Yer imleri",email_caption: "Email gönder" }; eller aldı gözlerimi görmez oldum yüzlerini kim sorduysa duymam dedim susar gönlüm gör güzelim
yok kimse görmesin yüzümü yok kimse duymaz sesimi
eller aldı gözlerimi görmez oldum yüzlerini kim sorduysa duymam dedim susar gönlüm gör güzelim
eller aldı yüreğimi bilmez oldum gerçeğimi kim bulduysa yokum dedim bundan sonra gör böyleyim
yok kimseler kimse duymasın beni sensiz yalnızlığımda bir of çeksem de yine olmaz inat ettim sensiz yalnızıım aaah | |
|
| |
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:36 pm | |
| Hayko Cepkin - Derdin Olsun Beni UNUttun Yar Derdin Olsun Aklında Beni Sevmedin Yar Derdin Olsun Aklında Beni Unuttun Yar Derdin Olsun Aklında Beni Sevmedin Yar Derdin Olsun Aklında Bİr Gün DÖnersin Diye Benim Umudum VAr Umudum Var Ve Sende Bir Anla Beni Unuttun Yar Derdin Olsun Aklında Beni Sevmedin Yar Derdin Olsun Aklında... | |
|
| |
| Hayko Cepkin - Boşluk ne eğri ne doğru gücüm kalmadı ellerimden uçtu biri almadı yüce dağlar aştım yine olmadı ne çiçekler gördüm tadı almadım
görmez oldu gözüm elimde tutmaz bıraktığın herşey yerinde durmaz görmez oldu gözüm elimde tutmaz söylediğin yalan yerini bulmaz
bedduadır sana bütün sözlerim inanmazsın ama yolunu gözlerim
görmez oldu gözüm elimde tutmaz bıraktığın herşey yerinde durmaz görmez oldu gözüm elimde tutmaz söylediğin yalan yerini bulmaz | |
|
| |
| Hayko Cepkin - Bonus var addthis_pub="alternatifim";var addthis_localize = { share_caption: "Sık kullanılanlar & Paylaş",favorites: "Yer imleri",email_caption: "Email gönder" }; Tek bildiğim bir şey varken , çok bilinmez bir hal oldum Kendimden kurtulmam lazım ,kimseyi tanımaz oldum
Baylar,bayanlar
Çürüyüp gidiyorum ben bedenim taşımaz artık Keşke içimde güç olsa , her şeyi baştan kurardık Yalanlarla kurdun beni kıymet nedir artık bilmem Tüm ömrüm bak senin olsun tek şartım var beni dinle
Baylar,Bayanlar
Çürüyüp gidiyorum ben, bedenim taşımaz artık keşke içimde güç olsa , her şeyi baştan kurardık
Şu andan itibaren sadece bizbizeyiz Kör kaldığını hissettiğin her an için 5 dakikanı istiyorum Gözlerin kapalı Vücudun teslim Hayalini kur kendinin Nasıl biri olmak istedin Şu an nesin Hayal et Şu an kuracağın herşey senin eserin Biten, kaybedilen herşeyin içinde payımız büyük Hepimiz sorumluluk sahibi olamayacak kadar benciliz Hayal et Artık hayal bitti Zaman doldu Gözlerini açman gerek Uyan artık Uyan Uyan artık Uyan Uyan Uyan artık | |
|
| |
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:37 pm | |
| Hayko Cepkin - Bilmezsin Etme gönül kendine Yar için geçtiyse, giysen üstün değişmez Gör, kendin değilsen Yine yolun başında beyaz kefen giydiysen gel Umrun umrumdur göremezken
Örtü örttüm üstüne yar teni inceyse Üşür sandım kendine,yol uzun geldiyse Bil ki durur başında geceleri beklerken ,gel Umrun umrumdur, göremezken | |
|
| |
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:37 pm | |
| Hayko Cepkin - Bertaraf Et Bertaraf Et
Altı üstü 5 metreydi ,dertlerinin birikimi Belki biter dedin ama sen kaparsan gözlerini Bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini Belki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki
Altı üstü 5 metreydi ,dertlerinin birikimi Belki biter dedin ama sen kaparsan gözlerini Bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini Belki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki | |
|
| |
| Konu: Geri: - Hayko Cepkin - Cuma Mart 13, 2009 4:39 pm | |
| Hayko Cepkin - Ben Gideyim var addthis_pub="alternatifim";var addthis_localize = { share_caption: "Sık kullanılanlar & Paylaş",favorites: "Yer imleri",email_caption: "Email gönder" }; ah çeker bu yürek ah canım sen bilmezsen kim bilir zor zamanlar gördüm ah canım söyleyemem dert benimdir su gibidir berakktır bu gönül kana kana iç iyi gelir kor alevler yaktı bu gönül söndürmeye kim gelir
ateşini gördüm yandım yanında kor ettim yalanını bildim bak en sonunda öğrendim
çok sevmeyi isterdim ah canım yol vermedin ben neyleyim tuz basmadan yarama ah canım görünmeden ben gideyim
ateşini gördüm yandım yanında kor ettim yalanını bildim bak en sonunda öğrendim | |
|
| |
| - Hayko Cepkin - | |
|