Yerli Mekan -- Mekanın Burası
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gençlerin Yeni Mekanı Yerli Mekan Herşeyi Bulabilirsiniz

AnasayfaAnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
En kısa zamanda yeni gelışmelerle karsınızda olacagiz...

Sansar Salvo (Son Blog)

YazarMesaj
SaMT-ı ÜMiD
Admin
Admin
SaMT-ı ÜMiD

Erkek Mesaj Sayısı : 1603
Kişisel İleti : SaMT-ı ÜMiD # mASUmhane Beden
Ruh Hali : Sansar Salvo (Son Blog) Ozlemi10

Sansar Salvo (Son Blog) Empty
MesajKonu: Sansar Salvo (Son Blog)   Sansar Salvo (Son Blog) I_icon_minitimePtsi Mart 09, 2009 3:34 pm

Son stresli yazıdan sonra şöyle cici bi yazı yazayım dedim. öncelikle umarım "Alcatraz Connectionz" albümünü seversiniz.Bunlar böyle 2. albüme kadar kendimi geliştirmek adına,hemde arkadaşlarımızla parçalar yayınlamak adına nasıl desem.İdman. bu arada, Beta'ya özrü için teşekkür ederim özür dilemek erdemdir.İçimde bi sinir var ama bu yavaşca bitecek. Elçin Orçun olayıyla ilgili. İşin aslı hepiniz benimle beraber konserde bağırmanıza rağmen hiçbiriniz olayın ne olduğunu bile bilmiyorsunuz.Yine bilmiyceksiniz ama, Elçin benim kardeşim gibidir, ama bana bir yanlış yaptı en azından ben böyle düşünüyorum. Fakat durup baktığınızda sahneye çıkıp öyle yapmak ta yanlıştı.Yani 1-1 eşitiz . ama ben onun sakin adam ı yayınlamasına bizzat onay vererek maçı veriyorum çünkü o benim en yakın arkadaşlarımdan.Bununla ilgili daha fazla sorusu ve sorunu olan kişisel olarak benimle görüşsün konser tarihleri mevcut. Şunu bütün dinleyicilerimin bilmesini istiyorum. Bakın Rıfat Al Zein düeti var Bedbin in shot out u. Anlamanız gereken bir şey var.Ben siz beni delikanlı bilin diye insanlarla kavga vermiyorum.Ve tam bu sebepten de gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra insanların ne düşündüğü umrumda bile olmaz.Belli isimler var kavga vermekten öte olan.Onlar bende saklı.Onun dışında benim kişisel ilişkilerime lütfen burnunuzu sokmayın.Ben bunları şarkılarıma yansıtıyorum çünkü bunlar yaşadığım şeyler.Unutmayın siz holigan değil dinleyicisiniz.Beni koruyun tabiki çok teşekkür ederim. Ama gerçekten,hayatımda verdiğim kararlara burnunuzu sokacaksanız ki buna Pit10 olayı da dahildir.Çok yürekten söylüyorum, fan olarak "istenmiyorsunuz." Ortalık çok karışık,piyasa çok karışık benden her zaman doğru kararlar vermemi beklemeyin.Bazen yanlış kararlar düzeltilir.Belkide düzeltelim derken asıl yanlışı yapıyoruzdur.Bilinmez.Ama iki tane forum çocuğu beni delikanlı bilicek diye bi fiske vurmam kimseye.

Sevgiler

Sansar.
http://yerlimekan.yetkinforum.com

Sansar Salvo (Son Blog)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sansar Salvo - Sadece Konuşur [Murat K diss] [Sadece Sansar Verse]
» Sansar Salvo - Sanstape Vol.2
» Sansar Salvo - Son Duanı Et
» Sansar Salvo - Rahatsız
» Sansar Salvo Röportajı