Yerli Mekan -- Mekanın Burası
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gençlerin Yeni Mekanı Yerli Mekan Herşeyi Bulabilirsiniz

AnasayfaAnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
En kısa zamanda yeni gelışmelerle karsınızda olacagiz...

Defkhan - suikast.de

2 posters
YazarMesaj
SéRzéNisT
Miss Admin
Miss Admin
SéRzéNisT

Kadın Mesaj Sayısı : 1181
Kişisel İleti :        [ SaMT-ı Ümid &  mASUmhaNE BedeN ]        
Ruh Hali : Defkhan - suikast.de Cilgin10

Defkhan - suikast.de Empty
MesajKonu: Defkhan - suikast.de   Defkhan - suikast.de I_icon_minitimePaz Mart 08, 2009 1:06 pm

Almanya´da yaşantısını sürdüren Türkçe Rap´in son dönemlerdeki en flash isimlerinden Defkhan ile İstanbul ziyaretinde Bakırköy´de oldukça keyifli bir röportaj yaptık.Daha öne yapmış olduğu 2 underground albümle dinleyicilerin hafızalarında güzel bir yer edinen Defkhan, sorularımıza verdiği cevaplarla oldukça kaliteli bir röportajın ortaya çıkmasını sağladı.Yaşantısından,yapmış olduğu ve gelecekteki projelerinden bahseden Defkhan bir çok konuda ki açıklamalarıyla karşınızda. Şimdi bu röportajı siz Suikast.De üyeleriyle paylaşıyoruz.
Keyifli okumalar.

Defkhan´a bu röportaj için teşekkür ederiz.

BeX : İstanbul´a hoşgeldin Defkhan.Bize biraz kendinden bahsedermisin?

Defkhan : Adım Hakan Dursun.Hollanda´da doğdum.Çocukluğum Kayseri´de geçti.6 yaşıma kadar Kayseri´de yaşadım ve daha sonra Almanya´ya döndüm.Şuan yaşım 25.Hayatımız Kaymış

BeX : Hip Hop ile ilk buluşman nasıl oldu?

Defkhan : İlk başlarda kardeşimle birlikte 4 buçuk sene kadar break dance yaptık daha sonra bi şekilde Rap´e geçtik .

BeX : İlerde yeni çalışmalar,projeler varmı?

Defkhan : Albüm Yapıyoruz.Fırtına ile birlikte.Bandrollü bir proje olacak bu sefer.

BeX : Hazırlanan albümden biraz bahsedermisin bize?Feat olarak kimleri göreceğiz albümde?

Defkhan : Henüz albümün adı bile belirli değil.Daha çok yeni başladı çalışmalar.18 parçadan oluşan bir albüm .Daha tam olarak feat isimler kesinleşmedi çünkü çok yeni bir proje.Albüm bandrollü olacağından çok uzun süre alıyor.2008 sonlarına doğru albüm çıkmış olacaktır inşallah.

BeX : Albüm çıktıktan sonra klip çekmeyi düşünüyormusun?

Defkhan : Evet,2 parçaya klip çekmeyi planlıyoruz.

BeX : Underground çalışmalara devam edecekmisin?

Defkhan : Kışa doğru bir Lost Tape düşünüyorm.59 Parçadan oluşan daha önce hiçbir yerde yayınlanmayan parçalardan oluşacak.

BeX : Def , 59 Music oluşumundan bahsedermisin biraz?

Defkhan : 59 Music bizim kendi plak şirketimiz.Albümüde ordan çıkartacağız zaten.Ekibimiz 11 kişiden oluşuyor.

BeX : Underground piyasadaki çalışmaları takip ediyormusun?Beğendiğin isimler kimler?

Defkhan : Tabiki takip ediyorum.Sansar,İtaat ve Hayki bu isimler gayet başarılılar bence ve zaten bu isimlerle´de çalıştım.Anadolu´dan gelen isimler var ama onlar için birşey söylemek daha erken.Trabzon´da Joaquin var benim arkadaşımdır ayrıca onuda başarılı buluyorm.Bir çok başarılı bulduğum isim var ama şimdilik aklıma gelenler bunlar.Diğer taraftan Gekko ve Bektaş en beğendiğim isimler.

BeX : All Elementz ve GGAS(Git Gel Amerika Altı Saat) isimli underground albümlerini Suikast.De aracılığı ile Türkçe Rap severlerle paylaşmıştın.Bu albümlerden sonra aldığın tepkiler nasıldı?

Defkhan : Tepkiler genellikle iyi yöndeydi.Kötü tepkilerde geliyor ama bu da bizim işimize yarar tabi.Fazla kötü tepki almıyoruz tabi iyi yönlü eleştiri bunlar ve eleştiri veli nimetimizdir bizim

BeX : Evet son söz senin Def...

Defkhan : Son söz olmasın ya , daha çok şey söyleyeceğiz

Defkhan Myspace

ALINTIDIR.
http://yerlimekan.yetkinforum.com/
SaMT-ı ÜMiD
Admin
Admin
SaMT-ı ÜMiD

Erkek Mesaj Sayısı : 1603
Kişisel İleti : SaMT-ı ÜMiD # mASUmhane Beden
Ruh Hali : Defkhan - suikast.de Ozlemi10

MesajKonu: Geri: Defkhan - suikast.de   Defkhan - suikast.de I_icon_minitimePaz Mart 08, 2009 1:07 pm

sağolasın:)
http://yerlimekan.yetkinforum.com
SéRzéNisT
Miss Admin
Miss Admin
SéRzéNisT

Kadın Mesaj Sayısı : 1181
Kişisel İleti :        [ SaMT-ı Ümid &  mASUmhaNE BedeN ]        
Ruh Hali : Defkhan - suikast.de Cilgin10

MesajKonu: Geri: Defkhan - suikast.de   Defkhan - suikast.de I_icon_minitimePaz Mart 08, 2009 1:11 pm

Sende (:
http://yerlimekan.yetkinforum.com/

Defkhan - suikast.de
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sansar 2008 suikast.de görüntülü röportaj