Yerli Mekan -- Mekanın Burası
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gençlerin Yeni Mekanı Yerli Mekan Herşeyi Bulabilirsiniz

AnasayfaAnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
En kısa zamanda yeni gelışmelerle karsınızda olacagiz...

Meğer ne çokmuşsun bende...

2 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous

Meğer ne çokmuşsun bende... Empty
MesajKonu: Meğer ne çokmuşsun bende...   Meğer ne çokmuşsun bende... I_icon_minitimeCuma Mart 06, 2009 10:15 pm

Meğer ne çokmuşsun bende
içimdeki onca kalabalığa rağmen yalnızım...

Meğer ne çokmuşsun bende. Sen gittiğini sandın değil mi? Ben de öyle sanmıştım...

Ama hayır... Her şeyinle kalmışsın giden sadece bedenin olmuş. Ruhun bende kalmış gözlerin bende... Hasretin bende kalmış özlemin bende... Sen bende kalmışsın ben yalnızlığın içinde...

Gözlerinin karasında şimdi gecelerim... Susuşlarının sessizliğinde hayallerim... Sessiz çığlıklar biriktiriyor yüreğim... Yağmura inat akıyor gözyaşlarım...
Engel olamıyorum engel olmak istemiyorum.
Yüreğimdeki bulutların resmidir onlar. Onlar katıksız bir sevdanın isimsiz şahitleridir. Dokunamam ki onlara...
Onlar bana senden tek hatıra.

Yağmur yağıyor bugün yine. Yüreğimin en kuytu köşelerine vuruyor damlaları... Sen de böyle bir günde gitmiştin... Yine yağmur yağıyordu yağmura karışıyordu gözyaşlarım. Sen anlamıyordun sevgili... Yüreğimden akanları yağmur sanıyordun. Bir sevda daha yağmura karışıyordu ve damla damla eriyordu aşk...

Gözlerimizin önünde bir bitiş sahneleniyordu ve son perdeyi oynuyorduk ikimiz. Peki ama neden bu kadar zordu "Hoşçakal" demek?
Zordu ; çünkü senden sonra "Hoşça" kalmak mümkün müydü sevgili mümkün müydü?..
Sen yüreğimde yüreğim avuçlarımda şimdi. Yaşanmamış zamanlar can çekişen umutlar kaldı bu sevdadan geriye...
Şimdi gitmelerin ve bitmelerin mevsimi... Yüreğimi alıp gidiyorum ben de. Yalnızlığımı da yoldaş yapıyorum kendime...
Nereye mi?
Yağmurların hiç durmadan yağdığı en uzak sahillere...
Belki belki oralarda bu sevdanın şahitleri yağmura anlatırlar sevdamı benim sana anlatamadıklarımı...
serbest stil
Üye
Üye

Kadın Yengeç At

MesajKonu: Geri: Meğer ne çokmuşsun bende...   Meğer ne çokmuşsun bende... I_icon_minitimePaz Mart 08, 2009 4:29 pm

ay çok güzelmiş canım ya Sad
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Meğer ne çokmuşsun bende...   Meğer ne çokmuşsun bende... I_icon_minitimePaz Mart 08, 2009 4:46 pm

bencede cnm ya Sad
al bırde burdan yak
Süper Moderatör
Süper Moderatör
al bırde burdan yak

Erkek Yengeç Kedi
İş/Hobiler : !!! Ne FArk Ederkİ !!!
Kişisel İleti : !!! Ne FArk Ederkİ !!!
Yaz. : Süper Moderatör
Ruh Hali : Meğer ne çokmuşsun bende... Kizgin10

MesajKonu: Geri: Meğer ne çokmuşsun bende...   Meğer ne çokmuşsun bende... I_icon_minitimePaz Mart 08, 2009 4:54 pm

guzelmıs
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Meğer ne çokmuşsun bende...   Meğer ne çokmuşsun bende... I_icon_minitimePaz Mart 08, 2009 5:09 pm

teşekkür ederim

Meğer ne çokmuşsun bende...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Salep meğer her derde devaymış!