Yerli Mekan -- Mekanın Burası
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gençlerin Yeni Mekanı Yerli Mekan Herşeyi Bulabilirsiniz

AnasayfaAnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
En kısa zamanda yeni gelışmelerle karsınızda olacagiz...

'Seni seviyoruz Arda'

2 posters
YazarMesaj
r4m4z4n99
Web Master
Web Master
r4m4z4n99

Erkek Mesaj Sayısı : 460
İş/Hobiler : Futbolcu ...
Kişisel İleti : Herşeyin Bitti Zmn Bnm Hikayem Bşlar
Yaz. : Zamana Karşı Bir Yarış İçindeyim Sonunda Mutlu Olan BenOlucam Wink...
Ruh Hali : 'Seni seviyoruz Arda' Asik10

'Seni seviyoruz Arda' Empty
MesajKonu: 'Seni seviyoruz Arda'   'Seni seviyoruz Arda' I_icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 11:04 pm

Konya taraftarı ilginç bir fair play örneği sergiledi. Maç öncesi Galatasaraylı yıldız lehine tezahürat yaptı, Arda da bu sevgiye kayıtsız kalmadı!'Seni seviyoruz Arda' 18_245575_arda_sakat0203

Isınmaya çıktı
Galatasaray’ın Konyaspor ile dün akşam deplasmanda oynadığı karşılaşma öncesi Türkiye’de eşine ender rastlanan ilginç bir olay yaşandı. Kümede kalma mücadelesi veren Yeşil-Beyazlı takımın taraftarları ısınmak için sahaya çıkan Sarı-Kırmızılı ekibin genç yıldızı Arda’ya, “Seviyoruz seni seviyoruz” diyerek tezahüratlarda bulundu. Arda da Konyaspor taraftarlarının bu jestine kayıtsız kalmadı.
Golünü attı
Yeşil-Beyazlı taraftarların fair play açısından örnek bir tutum sergilediği tezahüratların ardından saha kenarına giden Arda eliyle tribünleri selamladı. Oyunda kaldığı 76. dakika boyunca başarılı bir performans sergileyen genç oyuncu 11. dakikada da takımının tek golüne imza attı. Arda maç sonrası yaptığı açıklamada, “Golümü ameliyat sonrası ismimi sayıklayan Mehmet Topal ile Servet’e armağan ediyorum” diye konuştu.

Takımı kutladı
Bordeaux karşılaşmasında sergiledikleri eforun ardından, Konya deplasmanının kendilerini çok zorladığını itiraf eden Arda, “Takım arkadaşlarımı yürekten kutlamak istiyorum. Tüm olumsuz şartlara rağmen çok iyi mücadele ettiler. Bazen iyi oynamadan da kazanabilmek önemlidir. Avrupa maçlarının dönüşünde genel bir sıkıntımız vardı. Böylece bunu da aşmış olduk. İnşallah kazanmaya devam edeceğiz” dedi.
http://yerlimekan.yetkinforum.com
SaMT-ı ÜMiD
Admin
Admin
SaMT-ı ÜMiD

Erkek Mesaj Sayısı : 1603
Kişisel İleti : SaMT-ı ÜMiD # mASUmhane Beden
Ruh Hali : 'Seni seviyoruz Arda' Ozlemi10

'Seni seviyoruz Arda' Empty
MesajKonu: Geri: 'Seni seviyoruz Arda'   'Seni seviyoruz Arda' I_icon_minitimeSalı Mart 03, 2009 1:40 pm

senı sevmıyoruz arda:D:D:D:D
http://yerlimekan.yetkinforum.com

'Seni seviyoruz Arda'
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Arda'nın sakatlığı kasık bölgesinden!
» Arda'ya Konya'da büyük ilgi!
» Seni Seviyorum xD
» Seni seviyorum
» Redd - Seni Buldum