Yerli Mekan -- Mekanın Burası
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gençlerin Yeni Mekanı Yerli Mekan Herşeyi Bulabilirsiniz

AnasayfaAnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
En kısa zamanda yeni gelışmelerle karsınızda olacagiz...

"Daha iyi yerlerde olabilirdim"

YazarMesaj
r4m4z4n99
Web Master
Web Master
r4m4z4n99

Erkek Mesaj Sayısı : 460
İş/Hobiler : Futbolcu ...
Kişisel İleti : Herşeyin Bitti Zmn Bnm Hikayem Bşlar
Yaz. : Zamana Karşı Bir Yarış İçindeyim Sonunda Mutlu Olan BenOlucam Wink...
Ruh Hali : "Daha iyi yerlerde olabilirdim" Asik10

"Daha iyi yerlerde olabilirdim" Empty
MesajKonu: "Daha iyi yerlerde olabilirdim"   "Daha iyi yerlerde olabilirdim" I_icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 10:58 pm

Galatasaray'ın tecrübeli orta saha oyuncusu ve takım kaptanlarından Ayhan Akman, şu anki futbol anlayışına daha genç yaşlarda sahip olması halinde, daha farklı yerlerde olabileceğini söyledi.
"Daha iyi yerlerde olabilirdim" 18_245609_ayhanakman423

Galatasaray Dergisi'nin mart ayı sayısında röportajı yer alan Ayhan Akman, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği 8 yılı, futbol oynadığı diğer dönemlerden ayrı tuttuğunu belirterek, "Ben futbolu 23-24 yaşlarından sonra daha bilinçli bir şekilde oynamaya başladım. Bunda Galatasaray'ın da etkisi vardır. Şu anki futbol mantalitemi daha erken yakalayabilseydim, daha farklı yerlerde olabilirdim. Ama çeşitli yanlışları oluyor insanın" dedi.

Son dönemdeki tartışmalı hakem kararlarının takımı psikolojik anlamda etkilediğini aktaran Ayhan, "Geçtiğimiz ay içinde oynadığımız 4 maçlık periyotta 3 maçı 10 kişi tamamladık. Çok basit kartlar gördük. Üst üste gelince bizim de sinirlerimiz bozuldu. Bunlardan etkileniyoruz. Acaba bu hafta maçımızda ne olacak diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'la 3 yıllık sözleşmesi bulunduğunu ve futbol hayatının son dönemlerinde yurt dışında futbol oynamak istediğini dile getiren sarı-kırmızılı futbolcu, şunları söyledi:

"Avrupa'ya gitmemeyi kendimde kesinlikle kayıp olarak gördüm. Belki son dönemde böyle bir fırsat çıkarsa değerlendirebilirim. Çok büyük takımlar olmayabilir, ama son dönemler için böyle bir düşüncem olabilir. Yurt dışında yaşamayı da çok istedim."
http://yerlimekan.yetkinforum.com

"Daha iyi yerlerde olabilirdim"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» FenerBahçemizin "İLKLERİ" ve"ENLERİ"
» ATATÜRK VE "9" VE "19" Rakkamları
» SeSLi FıkraLar... Hiçbir yerde Yook "Galiba"
» "Bülent'i inanarak getirdik"
» "Saç Stiliniz Giyim Tarzınıza Uygun Mu?"