r4m4z4n99 Web Master
Mesaj Sayısı : 460 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Futbolcu ... Kişisel İleti : Herşeyin Bitti Zmn Bnm Hikayem Bşlar Yaz. : Zamana Karşı Bir Yarış İçindeyim Sonunda Mutlu Olan BenOlucam ... Ruh Hali : Points : 10057868 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: ‘Sizden kupayı istiyorum’ Ptsi Mart 02, 2009 10:49 pm | |
| Sivas galibiyeti nedeniyle oyuncularını tebrik eden Aragones, “Ancak bu maç geride kaldı. Şimdi herşeyimizle kupa mücaledesine konsantre olmalıyız” dedi. ‘Her şeyi unutun’Farklı Sivas galibiyetiyle büyük moral bulan Fenerbahçe, aynı rakibiyle çarşamba günü oynayacağı kupa mücadelesinin hazırlıklarına ara vermeden başladı. Antrenman öncesi oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan teknik direktör Aragones, “Hepinizi bu güzel galibiyet ve ortaya koyduğunuz futbol için tebrik ediyorum. Ancak bu maç geride kaldı. Şimdi herşeyi unutup, kupa mücadelesine konsantre olmalısınız. Bu galibiyetin anlam kazanması için yine galip gelmeliyiz” diye konuştu. ‘Farklı olacaktır’Antrenörlük yaşamı boyunca bu tip kupa mücadelelerini çok gördüğünü dile getiren tecrübeli teknik adam, şunları söyledi: “Biliyorsunuz, Fortis Türkiye Kupası’na camiamız yıllardır hasret. Bu hasreti bitirmemiz gerek. Sizlerden bu kupayı istiyorum. Biliyorum, farklı galibiyet nedeniyle mutlusunuz. Ancak ayaklarınız yere bassın. Bu kez karşımızda çok daha farklı bir Sivas olacak. Öncelikle kendi sahamızda gol yemeden kazanmalı ve rövanş için avantaj sağlamalıyız.” | |
|