Yerli Mekan -- Mekanın Burası
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gençlerin Yeni Mekanı Yerli Mekan Herşeyi Bulabilirsiniz

AnasayfaAnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
En kısa zamanda yeni gelışmelerle karsınızda olacagiz...

‘Sizden kupayı istiyorum’

YazarMesaj
r4m4z4n99
Web Master
Web Master
r4m4z4n99

Erkek Mesaj Sayısı : 460
İş/Hobiler : Futbolcu ...
Kişisel İleti : Herşeyin Bitti Zmn Bnm Hikayem Bşlar
Yaz. : Zamana Karşı Bir Yarış İçindeyim Sonunda Mutlu Olan BenOlucam Wink...
Ruh Hali : ‘Sizden kupayı istiyorum’ Asik10

‘Sizden kupayı istiyorum’ Empty
MesajKonu: ‘Sizden kupayı istiyorum’   ‘Sizden kupayı istiyorum’ I_icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 10:49 pm

Sivas galibiyeti nedeniyle oyuncularını tebrik eden Aragones, “Ancak bu maç geride kaldı. Şimdi herşeyimizle kupa mücaledesine konsantre olmalıyız” dedi.‘Sizden kupayı istiyorum’ 18_245565_02FAN13YUS5

‘Her şeyi unutun’
Farklı Sivas galibiyetiyle büyük moral bulan Fenerbahçe, aynı rakibiyle çarşamba günü oynayacağı kupa mücadelesinin hazırlıklarına ara vermeden başladı. Antrenman öncesi oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan teknik direktör Aragones, “Hepinizi bu güzel galibiyet ve ortaya koyduğunuz futbol için tebrik ediyorum. Ancak bu maç geride kaldı. Şimdi herşeyi unutup, kupa mücadelesine konsantre olmalısınız. Bu galibiyetin anlam kazanması için yine galip gelmeliyiz” diye konuştu.

‘Farklı olacaktır’
Antrenörlük yaşamı boyunca bu tip kupa mücadelelerini çok gördüğünü dile getiren tecrübeli teknik adam, şunları söyledi: “Biliyorsunuz, Fortis Türkiye Kupası’na camiamız yıllardır hasret. Bu hasreti bitirmemiz gerek. Sizlerden bu kupayı istiyorum. Biliyorum, farklı galibiyet nedeniyle mutlusunuz. Ancak ayaklarınız yere bassın. Bu kez karşımızda çok daha farklı bir Sivas olacak. Öncelikle kendi sahamızda gol yemeden kazanmalı ve rövanş için avantaj sağlamalıyız.”
http://yerlimekan.yetkinforum.com

‘Sizden kupayı istiyorum’
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Aç İnsanlar İçin..!(Küçük Bi yardımda sizden)..!
» Artık Ölmek İstiyorum !!
» arkadaşlar fikrinizi istiyorum.