SéRzéNisT Miss Admin
Mesaj Sayısı : 1181 Nerden : Mekan Burası xD Kişisel İleti : [ SaMT-ı Ümid & mASUmhaNE BedeN ] Ruh Hali : Points : 20057976 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Bakkal Amcaa Bakkal Amcaaa... Paz Mart 01, 2009 7:39 pm | |
| Bakkal Amcaa Bakkal Amcaaa...
--------------------------------------------------------------------------------
-Bakkal Amcaa abi bu şekerler ne kadar + elindekiler 25 cebindekiler 50 kuruş - yemedinmi
-abi 5 karton parlement versene + dur arkadan aliim - tabi tabi + bak şu alt taraftaki şekerler daha tatlı onlardan da (ç)al - yine mi yemedi
+çabuk bırak o şekeri -hangi şekeri +elindeki şekeri -hee bende cebimdekileri söylüyosun sandım
+Evladım çabuk bırak o şekeri yerine -Hangi şeker? Ne şekeri +Yemezler velet gördüm senii -bi biskrem versem? +Onu ne zaman yürüttün len? -Senden de bişi kaçmıyo
-Bakkal amca +Elinde sakladıgın sekerı yerıne koyda konus -eee nolcek bu devletın hali +Bilmem sen cebındekılerıde kutuya koyarsan iyi olcek arka cebındekılerıde -Sende de bısı kacmıo nan ben gıdıyom +Çorabına koyduklarını da cıkarda öle gıt
-Bakkal amca bak kus gecıo +Hani nan (çocuk kacar) -(dısarda) Kac tane caldın nan +5 tane -Hade nen huseyının rekoru 8 di ogrende gel olm ogrende gel
+O elindekiler ne öyle evladım -şeker bakkal amca Ben sana kaç kez dedim çalmak kötü birşeydir diye velini çağır yarın gelsin -Bende kaç kez dedim öğretmenden bakkal amca olmaz diye ne velisi ya...
ALINTIDIR!!! | |
|
al bırde burdan yak Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1022 Yaş : 37 Nerden : !!! Ne FArk Ederkİ !!! İş/Hobiler : !!! Ne FArk Ederkİ !!! Kişisel İleti : !!! Ne FArk Ederkİ !!! Yaz. : Süper Moderatör Ruh Hali : Points : 57755 Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Bakkal Amcaa Bakkal Amcaaa... Cuma Mart 06, 2009 2:41 pm | |
| -abi 5 karton parlement versene + dur arkadan aliim - tabi tabi + bak şu alt taraftaki şekerler daha tatlı onlardan da (ç)al - yine mi yemedi
+çabuk bırak o şekeri -hangi şekeri +elindeki şekeri -hee bende cebimdekileri söylüyosun sandım :D:D:D:D:D | |
|
SaMT-ı ÜMiD Admin
Mesaj Sayısı : 1603 Kişisel İleti : SaMT-ı ÜMiD # mASUmhane Beden Ruh Hali : Points : 20059104 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Bakkal Amcaa Bakkal Amcaaa... Cuma Mart 06, 2009 3:34 pm | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bakkal Amcaa Bakkal Amcaaa... Cuma Mart 06, 2009 10:20 pm | |
| |
|