r4m4z4n99 Web Master
Mesaj Sayısı : 460 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Futbolcu ... Kişisel İleti : Herşeyin Bitti Zmn Bnm Hikayem Bşlar Yaz. : Zamana Karşı Bir Yarış İçindeyim Sonunda Mutlu Olan BenOlucam ... Ruh Hali : Points : 10057868 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Galatasaray günlüğü Paz Mart 01, 2009 10:55 am | |
| Sarı-Kırmızılı yönetim dünkü kongrede mali ve idari açıdan ayrı ayrı ibra edilirken, kulüpteki borç alacak farkının 160 milyon Dolar olduğu açıklandı. Korkmaz kanunlarıGalatasaraylı futbolcuların, Skibbe’den, kamplardaki odalarda tek kişi kalmak istedikleri ve bu talebin Alman hoca tarafından kabul edildiği belirtildi. Yeni patron Bülent Korkmaz’ın ise ilk icraat olarak “Artık herkes iki kişi kalacak, kimin kimle kalacağına da ben karar vereceğim” diyerek otoritesini ortaya koyduğu belirlendi. 160 milyon DolarSarı-Kırmızılı yönetim dünkü kongrede mali ve idari açıdan ayrı ayrı ibra edilirken, kulüpteki borç alacak farkının 160 milyon Dolar olduğu açıklandı. Ancak bu bedele, Telekom’la yapılan sponsorluk anlaşmasının dahil edilmediği, bununla birlikte borcun 110 milyon Dolar’a düştüğü bildirildi.bildirildi. Özyer bombası!Yönetimin görevine son verdiği erkek basketbol takımının eski hocası Murat Özyer, sözleşmesi feshedilmediği için hâlâ ekibin resmi antrenörü olarak görünüyor. Tazminatını alamayan, maaşı da ödenmeyen Özyer, noter kanalıyla kulübe ihtarname çekerek, gereğinin yapılmasını talep etti. ‘Hamburg’u eleyeceğiz’Galatasaraylı taraftarlar, takımın Bordeaux’dan sonra Hamburg’u da eleyeceği kanısında. Taraftar sitesi webaslan.com’un anketine katılan 35 bini aşkın futbolseverin yüzde 96’sı Sarı-Kırmızılı ekibin turu geçeceği yönünde görüş bildirdi, aksini iddia edenlerin oranı ise yüzde 4’te kaldı. | |
|
SaMT-ı ÜMiD Admin
Mesaj Sayısı : 1603 Kişisel İleti : SaMT-ı ÜMiD # mASUmhane Beden Ruh Hali : Points : 20059104 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Galatasaray günlüğü Paz Mart 01, 2009 11:38 am | |
| Hamburg’u eleyeceğiz’ biraz zor:D | |
|
" spoLied.. Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 167 Yaş : 32 Nerden : KocaeLi.. Kişisel İleti : SöyLeyecek nekadarda çok söz vardı..Hepside yarım kaLdı :/ || Ruh Hali : Points : 63393 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Galatasaray günlüğü Paz Mart 01, 2009 2:22 pm | |
| (: bizde bu ruh oLduktan sonra önümüzde kimse duramazki (: eleriz ya :D:D | |
|