al bırde burdan yak Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 1022 Yaş : 37 Nerden : !!! Ne FArk Ederkİ !!! İş/Hobiler : !!! Ne FArk Ederkİ !!! Kişisel İleti : !!! Ne FArk Ederkİ !!! Yaz. : Süper Moderatör Ruh Hali : Points : 57755 Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Sensiz Sevdana Esirim Cuma Şub. 27, 2009 9:25 pm | |
| Karanlık bir yolda kör misali yürüyorum Gözüm görmez de kimseyi gönlüm sadece sana bakar, Yürüyorum umutlarıma,sevgime,uzattığın ellerine.
Sarmalamış tüm çıkmazlar çepeçevre, Gözlerini görüyorum,sana ilk baktığım yerde. Yaralısın,yaralıyım. Tamda dokunacak,sımsıkı tutacakken ellerini, Yine sensizlik rüzgarı esti tüm kasvetiyle.
Sol yanım vurgun,Bir kolum kesik,bir ayağım topal Gözlerim kör,kulağım sağır. Yalnızlık içinde,sensizlik içinde darmadağın olmuşum. Sararıp solmuş benzim.
Anlıyorum ki daha çok zaman var sensizlikle geçireceğim, Hayaline sarılıp, karanlık gecelere gözlerini ortak edeceğim daha çok zaman var. Yak artık benimle ilgili sayfayı diyorsun, Kazıdım seni içimden,çıkarıp attım.En ufak bir iz kalmasın diye.
Bunları dilin söylüyor.Bilmez miyim yüreğini. Sevginin en renkli çiçeklerden daha güzel olduğu görmez miyim.
Ne senli sayfalarımı yırtıp atarım,Nede kazıdığın yüreğine küserim. Sevgin bende ömürlük,sevdan bende son. Sarılırım sensizliğe,yinede senin kokunla ölürüm… | |
|