Gençlerin Yeni Mekanı Yerli Mekan Herşeyi Bulabilirsiniz |
|
|
| Demir Demirkan | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Demir Demirkan C.tesi Mart 14, 2009 12:38 pm | |
| Alıştım Artık
İtiraf etmeliyim hem kendime hem de sana. Hayalini kurduğum hayat bu değildi. Karşında duran adam,aslında koca bir yalan. İçtikçe kendine inanan,zaman zaman.
İttire ittire gitmez ki,söylene söylene geçmez ki, Olsun alıştım artık,olsun alıştım artık.. Ağlaya ağlaya dinmez ki,bekleye bekleye gelmez ki, Olsun alıştım artık,olsun...
İtiraf etmeliyim hem kendime hem de sana. Sen olmadan yanımda biraz eksiğim. Alemin gözünde eksik olmam mı ayıp? Ömür kısa ayrı geçen bir an kayıp...
İttire ittire gitmez ki,söylene söylene geçmez ki, Olsun alıştım artık,olsun alıştım artık.. Ağlaya ağlaya dinmez ki,bekleye bekleye gelmez ki, Olsun alıştım artık,olsun... |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Demir Demirkan C.tesi Mart 14, 2009 12:38 pm | |
| Aşk Varya
Seni ilk günü gördüğüm varya İçimi içimden duyan varya Gel gibi kal gibi gün gibi bugün gibi
Gözümü gözümden bilen varya Elimi elimden tutan varya Gel gibi kal gibi gün gibi bugün gibi
Geçen yılların ardından değişen bir şey olmadan İçimizdeki aşk solmadan neden bu korku neden bu gözyaşı Daha bizbize doymadan yelkovan zamanı vurmadan Aşk dediğin büyük yalan, yalan var ya
Seni ilk günü gördüğüm varya İçimi içimden duyan varya Gel gibi kal gibi gün gibi bugün gibi
Geçen yılların ardından değişen bir şey olmadan İçimizdeki aşk solmadan neden bu korku neden bu gözyaşı Daha bizbize doymadan yelkovan zamanı vurmadan Aşk dediğin büyük yalan, yalan var ya |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Demir Demirkan C.tesi Mart 14, 2009 12:39 pm | |
| İstemek Yetmedi
Bir şarkı oldun dilimde bıkmadan söylediğim Bir aşkın sözler yankılanır geçmiştesöylediğim Geçen her şeyi ölü bir yüzyıla emanet ettim Unutmak istedim,unutmak istedim İstemek unutmaya yetmedi İstemek seni bana getirmedi istemek yetmedi Yasaksız atan kalbimde durmadan dinlediğimden Nefesin hala içimde son defa öptüğünden Biten herşeyi ölü bir yüzyıla emenet ettim Unutmak istedim,unutmak istedim İstemek unutmaya yetmedi İstemek seni bana getirmedi istemek yetmedi |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Demir Demirkan C.tesi Mart 14, 2009 1:01 pm | |
| Kahpe
İçimde bir boşluk var neyle doldursam Parayla mı aşkla mı hayaller kursam Alem oyuncu olmuş, sokaklar sahne Sevdiğim bir kız vardı olmuş bir kahpe x 2
[Nakarat] x 2 Yürüsün üstüme gelen gelsin Bırakıp ortama giden gitsin Olan olmuş diyen sussun Vurdum ben bu dünyanın dibine
Kafamda bir hoşluk var nasıl anlatsam Kadehimi, sigaramı neyle doldursam Parasızlık, pulsuzluk hepsi bahane Bir yudum, bir nefes her şey şahane Bir yudum, bir nefes hayat şahane
[Nakarat] x 2
[Nakarat] x 2 |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Demir Demirkan C.tesi Mart 14, 2009 1:01 pm | |
| Masum Sözler
Bize asırlardır cenneti vadettiler, Şan,şöhret,para masalı anlattılar. Senin,benim masum umutlarımızı, Birer birer kurşuna dizdiler. Senin,benim masum hayatlarımızı, Birer birer tezgaha dizdiler..
Sözler,sözler,masum sözler. Sözler,sözler,sözde masum sözler.
Ölüm,inanç,korkuyla barış vaadettiler. Kandırıldık,aşkı bize başka anlattılar. Senin,benim masum umutlarımızı, Birer birer kurşuna dizdiler. Senin,benim masum hayatlarımızı, Birer birer tezgaha dizdiler..
Sözler,sözler,masum sözler. Sözler,sözler,sözde masum sözler. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Demir Demirkan C.tesi Mart 14, 2009 1:02 pm | |
| Zaferlerim
yüzün göğsüme yaslanmış yenik daldın uykuya şafak süzülürken odana güneş düşmüş saçlarına
ilk defa bu sabah paramparça hayatım bir bütün sadece bir gece seninle eksizsizim
yok olup gitsem de sonumu görsem de ölümü tatsam da yenilmem yine de yitip gitsem de sonumu bilsem de ölümü tatsam da yenilmem yine de senin için bütün zaferlerim
kalktım sesszice yanından yeni güne karıştım nefesin havada altın tozu yabancıyım bu duyguya
ilk defa bu sabah huzurlu sakin kayıp ruhum dün gece hayata seninle yeniden doğdum
yok olup gitsem de sonumu görsem de ölümü tatsam da yenilmem yine de yitip gitsem de sonumu bilsem de ölümü tatsam da yenilmem yine de senin için bu zaferlerim |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Demir Demirkan C.tesi Mart 14, 2009 1:03 pm | |
| Nafile
Dön bakalım dünya dön Söv yakalım bir daha söv Uğrunda can kıyalım Sen bizi dağa taşa göm Uğrunda can vereyim Sen bizi toprağa göm
Ben biterim Sen bitersin Geçer bunlar ben bilirim Nafiledir nafile bunlar Birisi birgün bizi anar da ağlar Nafiledir bunlar...
Git bakalım sende git Taş basarım kalbime git Ardından yaş dökerim Sen bizi dağa taşa sor Uğrunda can vereyim Sen beni toprağa koy
Ben biterim Sen bitersin Geçer bunlar ben bilirim Nafiledir nafile bunlar Birisi birgün bizi anar da ağlar Nafiledir bunlar |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Demir Demirkan C.tesi Mart 14, 2009 1:07 pm | |
| Karşılıksız Aşk Üçgeni
Bana sevgilim demiştin Çok özlüyorum demiştin Ne düşündün hiç bilmedim Kötü zamanlama, kararsızım Arkadaş kalalım dedin
Hayat aşka karşı, ölüm hayata Aynı bizim gibi karşılıksız Hayat aşka karşı, ölüm hayata Aynı bizim gibi karşılıksız Karşılıksız, karşılıksız.. Bir aşk üçgeni |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Demir Demirkan C.tesi Mart 14, 2009 1:07 pm | |
| Yalanlar
Gülümse yüzüme gülümse Gülümse yüzüme gülümse...yalan... Hayat sandığım ölümmüş aslında Aşkın yavaşça öldüren bir zehirmiş Damarlarımda
Yalanlar yalanlar... Göz göze bile bile utanmadan söylediğin sözler Yalanlar yalanlar... Dost gibi güle güle usanmadan oynadığın oyunlar
Ateşten tanrıça ölümlü aslında Nemli ay dansı, kuru esen çöl rüzgarı Yatağımda Gülümse yüzüme gülümse Gülümse yüzüme gülümse...yalan...
Yalanlar yalanlar... Göz göze bile bile utanmadan söylediğin sözler Yalanlar yalanlar... Dost gibi güle güle usanmadan oynadığın oyunlar |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Demir Demirkan C.tesi Mart 14, 2009 1:08 pm | |
| Ölmek Yaşarken
Terk ettim terkedildim Durmadım devam ettim Çıkmaz yolun sonunda Kendime kendim yettim Ay güneş sizin olsun Ben dünyayı istedim Üstüme geldi dünya Aşk almaya geldim Nefrete cevap olsun diye Kök saldım bu hayata Bağlandım ouuuuoff Ölmek yaşarken yok olamak doğarken Durmak giderken daha çok erken Zengini fakiri oyna İyiyi kötüyü oyna Oynanır son bir oyun Onuda zaman oynar Kimimiz doğduk güne Yada sonsuz bir geceye Aranan ışığıda bulduk karanlıkta Eser rüzgar karşımdan Göğüsüme çarpsın diye Güneş kavursa bile gölge aramam Ölmek yaşarken yok olamak doğarken Durmak giderken daha çok erken |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Demir Demirkan C.tesi Mart 14, 2009 1:08 pm | |
| Neden Ben
haykırdım gökyüzüne ne cevap geldi ne de ceza
ağlarken sonum sandım çöktüm dizime yalvardım
söyle... söyle bana... söyle neden ben...
yaraladım kendimi kanattım iyileştikçe
intikam aldım pişmanım çöktüm dizime yalvardım
nakarat |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Demir Demirkan C.tesi Mart 14, 2009 1:09 pm | |
| Gitti Gider
zamanla tanırsın insanları yiter hayallerin birer birer gerçeği görüp nefreti tadarsın zamanla
günler geçer saymazsın sonu yokmuş gibi yaşarsın geceler mezar olur dalarsın uykuya
nefes al nefes ver nefes al nefes ver gün olur herşey biter
bu adam gitti gider yorgun argın usulca burdan göçer kırgın üzgün bu adam gitti gider yorgun argın usulca burdan göçer
çocukken kurduğun hayaller tükenir gider birer birer ne bir umut kalır nede keyif zamanla
eskiyen bi saat gibi aynı yönde dönüp duran yirmidört saatte bir vuran aynı noktaya
nefes al nefes ver nefes al nefes ver gün olur herşey biter
bu adam gitti gider yorgun argın usulca burdan göçer kırgın üzgün bu adam gitti gider yorgun argın usulca burdan göçer |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Demir Demirkan C.tesi Mart 14, 2009 1:09 pm | |
| Belki
Gizlice buluştuk seninle Bilmedi bilmedi kimse Gizlice ayrıldık seninle Duymadı duymadı kimse Bilinmez nerde nasıl Başka yerlerde buluruz birbirimizi Aynı zamanlarda
Belki bir başka yüzde Belki bir başka seste Seni yaşarım Belki bir başka tende
Belki bir eski şarkı Belki de hoş bir koku esintide Hatırlarım seni bir başka yerde |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Demir Demirkan C.tesi Mart 14, 2009 1:10 pm | |
| Aşktan Öte
Düşelim cennetten yeryüzü oyununa Kanalım sarhoşken şu aşkın yalanına Gireceksek girelim gel kız günaha Öleceksek ölelim şimdi şuracıkta
Yağmura, buluta, yıldıza, aya, kara toprağa, düşen yaprağa sor Var mı aşktan öte? Nemli saçlarına nefes nefesine şu çırılçıplak kıvrılan beline sor Var mı aşktan öte varsa sen söyle..
Düşelim cennetten yeryüzü yalanına Girelim sarhoşken şu aşkın koynuna Gireceksek girelim gel kız günaha Öleceksek ölelim şimdi şuracıkta
Yağmura, buluta, yıldıza, aya kara toprağa düşen yaprağa sor Var mı aşktan öte? Nemli saçlarına nefes nefesine şu çırılçıplak kıvrılan beline sor Var mı aşktan öte varsa sen söyle.. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Demir Demirkan C.tesi Mart 14, 2009 1:10 pm | |
| Ben Ölmeden Önce
Ben ölmeden önce Bir sürü dostum vardı Ben ölmeden önce Bir sürü düşüm vardı Ben ölmeden önce Bir sürü aşkım oldu Ben ölmeden önce Bir sürü hatam oldu
Her şeye rağmen Pişman değilim
Ama yine de Bazen düşündüğümde Bir gün gelir de Yaşarım ben de yine
Tüm aşklarım Yalan mıydı ey Tanrım Çok yalnızım Eriyorum yavaş yavaş, yavaş yavaş |
| | | | Demir Demirkan | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|