SaMT-ı ÜMiD Admin
Mesaj Sayısı : 1603 Kişisel İleti : SaMT-ı ÜMiD # mASUmhane Beden Ruh Hali : Points : 20059104 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Sansar Salvo - Tel Örgüler (feat. Mafsal,Rapozof) Çarş. Mart 11, 2009 3:00 pm | |
| Sansar Verse. Rapin tam anlamıyla produksiyon hatası elinde baltasıyla rap yapan bu ben hasım giyer kefen basın gidin yanımdan yazın coşar kızın çekil yolumdan ben ıssız ormanda bir kristal arıyorum sen leş kokan nefesle kalleşce yoluma çıktın ben cash damga boktan bir ay gecirdim bi sonraki kurbanımsın sen seçildin seni bırakmak zorundaydım sikildi psikolojim ölümü üç satır artı dört kitapsa salvoloji bahsi geçen herkesin tabi benim merkezi ömrün boyunca silinmez bu dissin izleri kendi kendine rap yapan psychopat bi rapçi istanbulun surlarında hala yaralı bekçi tamam şimdi karşınızda paraya tapanlar! 254 kanallı back vokal yapanlar
Mafsal Verse: Domuz suratlı çok suratlı gidiyosun yavaşla karı kılıklı ağır takıl birazda azda olsa yek takıl balta inaçlarını at bi kenara kalsın karakteristik özelliklerinde jigolo mantık nelere taptı insanım ve nelere kandı insanım kime inandı aptalım ve kime yalandı salaksın dengeler altüst edildi denge menge kalmadı tek kral var piyasada bence gerisi baydı işimde teknik falan yok içimden gelerek yazdım içinde buldum aleti meğer içine almış bitsin de gidelim artık itsin sen anladık itsin bayılsın it ve gitsin ayılsın yol param çıkışmadı evde kitap kalmadı satılcak eşya bulamadım ki gelip kırıyım kafanı kadıköy merdiven geliyo dikkat et yanıma gelecek adam ama seninde var muhebbet
Rapozof Verse: Kim bandrol bastı sana önce kalite kontrol edilmeliydi ve mc yaptı hep rol herkesin bi idölü varsa önümüzde uzun bi yol katledilmeli ve de soru sordu yinede cevap yoksa he de geçiştir acep bu ne iştir herkesin bi clanı var herkeste bi rap sevdası bizimki sevda değil bizimki alın yazısı madalyonun arkasında dostları da gördük o dostların yaptığı dostluk değil götlük hayhesleri tel örgü misali ördük bu trackte engel oldu zordu satır karalamak güvenin kime arkan senden daha yuvarlak sana bi olanak tanıdık harcadın varsayımlarla geçti günlerin öğütlerin iplenmedi desteğiniz çok tikimse yaşını silmedi yaşın artık erdi farketmedin kemale underground sizeyse rap bize himaye bu tayfa sağlam çünkü bu tayfa adam | |
|